Лайм

Був рупором правди: Юрій Рибчинський назвав свою версію смерті Кузьми Скрябіна

Рибчинський присвятив Кузьмі поетичні рядки

Український поет, драматург, народний артист України Юрій Рибчинський висловився щодо трагічної загибелі співака Кузьми Скрябіна у страшній ДТП 2 лютого 2015 року. Він переконаний, що трагедія не була випадковістю.

В інтерв’ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" Рибчинський наголосив на тому, що талановитого артиста вбили через політичні переконання. Юрій пригадав, як Кузьма висловлювався у публічному просторі, говорячи правду в очі. Рибчинський присвятив поетичні рядки покійному артисту.

Читайте також: Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Легендарний КузьмаФото: facebook.com/skryabinofficial/events/

"Я теж вірш написав на смерть Кузьми. Мені здається, що це вбивство. Я розумію, що його вбила влада. Якщо взяти висловлювання Кузьми, то я розумію, що влада могла вважати його ворогом", - запевнив Рибчинський.

Він також звернув увагу на те, що юрба більше цінує мертвих, ніж живих. Юрій Рибчинський це називає психологією людей.

Відповідно зараз, на думку Рибчинського, творчість покійного музиканта набирає шалених обертів.

"Народ чи юрба люблять більше мертвих, ніж живих. Не знаю, це психологія", - наголосив він.

Нагадаємо, що Кузьма Скрябін загинув біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області в ДТП. Позашляховик музиканта зіткнувся з вантажівкою. Від отриманих травм Кузьменко помер на місці. Йому на той момент було 46 років.

Раніше ми писали, що Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки. Батько Артема покинув сім’ю, коли його синові були лише три місяці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.