Лайм

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Горова часто спілкується з донькою

Українська продюсерка Ірина Горова, яка нещодавно розповідала, що її колишній чоловік Потап є хорошим батьком, поділилася інформацією про стосунки з 26-річною донькою Наталією, яка разом із чоловіком живе у Польщі. Горова також додала, що сама вона живе з сином в Києві, де хлопець регулярно бачиться з татом.

В інтерв'ю Oboz.ua знаменитість повідомила, що особисте життя доньки склалося добре, вона вийшла заміж. Наталя часто приїжджає з Польщі в Україну.

Читайте також: Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

"Дочка вийшла заміж, зараз перебуває у Варшаві, до цього жила у Кракові – у неї робота маркетологом в ІТ, може виконувати її з будь-якого місця проживання. Нещодавно була в Києві тиждень, скоро приїде ще на тиждень. Без чоловіка, сама приїздить. Чоловік у неї іноземець, він не ухилянт! Наталія робить усе для того, щоб приїхати й побути з нами. А тепер залишила мені ще свою собачку Жоріка, за якою сумує, а я мучаюся, бо багато справ, а за ним потрібен догляд", – розповіла Горова.

Ірина Горова з донькою НаталеюФото: instagram.com/gorovaya_irina

Горова також їздить у гості до доньки в Польщу.

"Але не так часто, як хотілося б. Хоча, зрештою, вона вже доросла – 26 років. Звичайно, не може ж вона зі мною бути весь час – їй цікаво із чоловіком, будувати своє життя", – уточнила продюсерка.

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде в політику. Артистка пригадала, що свого часу вірила у позитивні зміни.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.