Лайм

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Вітер розчарований поведінкою Винника

Український співак та продюсер Геннадій Вітер, якого переважно знають як Gena Viter, невтішно висловився про відомого артиста Олега Винника, який не вперше потрапляє під хвилю хейту. Геннадій уточнив, що наразі не спілкується з колегою та вже не має такого бажання.

Продюсер в інтерв'ю Сніданку з 1+1 пригадав, що вони з Винником товаришували. Але Олег обрав Німеччину, пояснюючи, що це потрібно, аби вилікувати важке захворювання, а після повномасштабної війни в Україні він просто-напросто випарувався.

Читайте також: Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

За словами Геннадія, відтоді Олег жодного разу не зателефонував. Геннадій був здивований такою поведінкою друга і тому написав співачці Таїсії Таюне, яка живе з Винником. Але спілкування не склалося.

"Ти вважав цю людину насправді близькою, але після вторгнення він просто зник. І один через моїх друзів він мені передав, що "Гена мені навіть не телефонує". По-перше, у мене немає його нового телефону, який він змінив за два-три дні. По-друге, я намагався списатися з людиною, з якою він живе, з Таєю. І вона відповіла на моє повідомлення через сім з половиною місяців…", – розчаровано висловився Вітер.

Раніше ми писали, що Злата Огнєвіч розсекретила, чи планує повернутися в політику. Співачка була депутатакою у 2014 році.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.