Лайм

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Тоня Матвієнко відчуває присутність мами у снах

Українська співачка Тоня Матвієнко поділилася, що сумує за покійною мамою Ніною Матвієнко, яка перед смертю закликала молитися за Україну, та продовжує відчувати з нею міцний зв’язок, перебуваючи на сцені. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей.

В інтерв’ю Ранок Вдома артистка уточнила, що минуло більш як півроку з дня смерті матері, але вона досі не може до кінця усвідомити цю втрату. Тоня відчуває присутність мами, яка, за словами артистки, оберігає її.

Читайте також: Артем Пивоваров відверто висловився про батька, з яким намагався налагодити стосунки

"Нещодавно зрозуміла, що, коли я співаю, то відчуваю зв'язок із мамою. Тобто через пісню я з нею зустрічаюся на сцені. Я ніколи не думала, що так можна. Особливо найважче співати "Квітка-душа". У мене цього відчуття немає, що вона пішла. Таке враження, що вона поїхала на гастролі і її просто немає вдома", - зізналася Тоня.

Тоня Матвієнко з мамоюФото: instagram.com/tonya_matvienko

Тоня додала, що мама приходить у її сни, відповідно вона відчуває, що вона поруч.

"Я десь чекала місяця два, щоб вона мені наснилася, але вона не снилася. Зараз мені сняться більше спогади дитинства. Вона не говорить там мені, а ніби я згадую про неї. Я її ще не відпускаю, я навіть речі її не прибрала з кімнати. Я тепер зрозуміла сенс слова вічність. Вона ніби скрізь, наче оберігає", - висловилася співачка.

Нагадаємо, що народна артистка України Ніна Матвієнко померла у жовтні 2023 року. Співачка боролася з важкою хворобою.

Раніше ми писали, що Віктор Павлік переніс складну операцію на серці. Чоловік має вроджену ваду, як і його мама.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.