Лайм

Син Осадчої, донька Фреймут та інші діти зірок, які живуть і навчаються за кордоном

Чимало із них вирішили піти стопами батьків

Старший син Катерини Осадчої Ілля, як відомо, навчається та живе у США. До закордонного вишу він вступив після закінчення елітної столичної школи Kyiv International School.

Нещодавно чоловік ведучої Юрій Горбунов прокоментував закиди на рахунок того, що 20-річний хлопець виїхав до іншої країни та не хоче боронити Батьківщину на фронті. Зокрема, обранець Осадчої заявив, що не слід шукати внутрішнього ворога та розпалювати ворожнечу в середині країни.

Читайте також: Вивчає польську мову: Євген Кошовий натякнув, де буде навчатися його дочка Варвара.

Осадча з старшим синомФото: instagram.com/kosadcha

"Це історія нашого пошуку ворога всередині країни. Комусь тригерить, а комусь це потрібно, хтось цим займається і хтось це "роздмухує". А втомлені люди це підтримують, хоча на наступний день, судячи по тому, як люди вибачаються, змінюють свою думку, тому що емоція спадає", - сказав чоловік у інтерв’ю Аліні Доротюк. "Випереджаючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті", - коментувала навчання сина за кордоном сама Осадча.

Ілля - не єдиний, хто обирав життя та навчання у іншій країні. Які ще діти знаменитостей покинули рідну домівку та відправилися на здобуття освіти за кордон - читайте далі.

Син Тіни Кароль

14-річний Веніамін Огір навчається у Великій Британії. У Лондоні хлопець відвідує елітну школу Repton Preparatory School. Окрім навчання, він має й інші захоплення. Зокрема, це фехтування, українські танці, гра на фортепіано та барабанах.

Нагадаємо, хлопець народився у шлюбі співачки з українським продюсером Євгеном Огіром. Чоловіка не стало у 32 роки після важкої боротьби із онкологією. Нещодавно Кароль зворушила мережу сімейними фото з Веніаміном: вона повторила фотосесію, яку колись робила зі своїм обранцем, на честь його дня народження.

Тіна Кароль та її син Веніамін Фото: instagram.com/tina_karol

Донька Ольги Фреймут

Злата Мітчелл - перша дитина телеведучої. Наразі їй 17 років, вона живе, навчається та працює у Сполучених Штатах. Вільний від навчання та роботи час дівчина присвячує танцям та подорожам, адже це головні її захоплення.

Нагадаємо, Фреймут народила Злату у 2006 році. Батьком дівчини є британець Ніл, з яким ведуча не була в офіційному шлюбі. Пізніше, у шлюбі із генеральним директором Нового каналу Володимиром Локотком, жінка народила ще двох дітей: Валерія та Євдокію, і наразі їм 7 та 6 років.

Читайте на тему: Виховують трьох і більше дітей: хто з українських зірок є багатодітними батьками.

Злата МітчеллФото: instagram.com/zlata_mitchell

Донька Маші Єфросиніної

19-річна Нана Хромаєва також наразі мешкає та навчається за кордоном. Спочатку вона здобувала освіту у Канаді, проте згодом зрозуміла, що хоче бути поближче до рідних. Тому вступила до вишу у Нідерландах.

"Вона захотіла поїхати в Канаду, щоб закінчити коледж, який дає можливість вступати в університет без проблем особливих. І, звісно, вона обрала Канаду, і потрапила на ковід. Канада, як відомо, тоді славилася найбільш жорстокою системою ізолювання. Студенти буквально були заперті в своїх резиденціях при університеті, і на неї це справило шалене враження… Просто понівечило її нервову систему. Вона собі своє життя геть по-іншому уявляла… Точно не те, щоб сидіти в комірці зі своїми сусідками і не виходити звідти півроку", - коментувала навчання дівчини Єфросиніна.

"Вона відчула, відстань що відстань в 10 000 км - це страшно. Вона сказала: "Ні, більше ніякої Канади та Америки. Я буду поближче до вас, буду в Європі". Вона подала документи в п'ять різних вузів. Коли повернулася в 2021 році наприкінці, вона здала екстерном другий курс, приїхала відпочити, і зустріла тут повномасштабне вторгнення. І вимушена була з мамою, з братом і собакою скитатися по Європі. Але вона вже вступила до університету і навчається в Нідерландах", - також говорила вона.

Донька Єфросиніної НанаФото: instagram.com/mashaefrosinina

Окрім Нани, ведуча із чоловіком Тимуром Хромаєвим, який нині служить у ЗСУ, виховує сина Сашка.

Син Дмитра Шурова

Нещодавно єдиній дитині музиканта виповнилося 19 років, і з нагоди свята артист показав тепле сімейне фото із дружиною Ольгою та Левом. Також у інтерв'ю Дмитро Шуров розповідав, що його син живе та навчається у Лондоні, де здобуває музичну освіту.

"Син навчається в Лондоні в музичному коледжі, прогресує як музикант і як автор. Звісно, він сильно переживає війну. Але для його покоління надважливо зараз вчитись, знаходити себе, отримувати максимально якісну підготовку до життя, вливатися у світовий контекст. Тому що саме вони будуть нашу країну розвивати. На їхніх плечах - майбутнє. Наше покоління тримає країну зараз, а їхнє буде штовхати її вперед та розбудовувати", - коментував навчання Лева співак.

Читайте на нашому сайті: Вже не маленькі: діти українських зірок, які здивували дорослим виглядом.

Дмитро Шуров з дружиною та синомФото: instagram.com/pianoboy_official

Донька Олі Полякової

18-річна Марія також пішла стопами матері та обрала музичну кар'єру. Вона вступила до вишу у Великій Британії. Спершу дівчина планувала вступати до закладу в США, але згодом плани змінилися.

"Я вважаю, що хобі має приносити заробіток. Я творча людина, але завжди думаю: що мені це може принести? Музика для мене – те, що я люблю, і те, чим я хочу заробляти собі на життя, - коментувала дівчина вибір своєї професії. - Поки я почну тут, тому що найближчі 4 роки я до України не зможу повернутися. Навіщо мені їхати туди, якщо тут я можу отримати набагато кращу музичну освіту? А далі побачимо…".

Оля та Маша ПоляковіФото: instagram.com/mashapolyakova

Донька Лідії Таран

Василина разом із мамою виїхала до Франції через початок повномасштабної війни в Україні. Там дівчинка закінчила 9 клас і буде продовжувати навчання у ліцеї. Здобувати освіту у новій країні взялася не лише донька ведучої, а й сама Лідія - у 44 роки вона вступила до магістратури французького вишу, і паралельно з цим продовжує працювати кореспонденткою "1+12 у Франції.

"Ми найбільш ефективні там, де є, і найбільш продуктивні, коли образи та сварки не пожирають наші сили. Пропоную поважати всі вільні рішення вільних людей. Тому що наша жага до волі і наша можливість вільно обирати відрізняє нас від людиноподібної популяції з мордору", - коментувала Таран рішення залишитися за кордоном.

Читайте також: Студентка університету у 45 років: що стало з телеведучою Лідією Таран.

Таран з донькою ВасилиноюФото: instagram.com/lidiyataran/

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil