Лайм

Тіна Кароль вперше розповіла про величезний кредит, пов'язаний з її участю у "Євробаченні-2006"

Зірка розкрила неочікувані подробиці

Нещодавно у Мальме відгриміло "Євробачення-2024", де переможцями стали представники Швейцарії Nemo. Тим часом співачка Тіна Кароль пригадала свою участь у міжнародному пісенному конкурсі, де представляла нашу країну у 2006-му році.

Зокрема, виконавиця зізналася, що тоді пережила не найкращий досвід у своєму житті, оскільки виникли неприємні наслідки, які вона вирішувала ще багато років. Деталями цієї історії Кароль поділилася у ролику, який опублікувала на своїй сторінці у TikTok.

Читайте також: Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах.

Кароль на "Євробаченні-2006"Фото: wikipedia

Так, відповідаючи на запитання користувачів, знаменитість сказала, що не могла якось вплинути на вибір номера чи композиції, тому виступ на міжнародній сцені вийшов не зовсім таким, як вона очікувала. Однак навіть не це було найгірше, оскільки на Тіну оформили величезний кредит. Виплачувати ці кошти їй довелося протягом років.

"Коли я їхала на "Євробачення", це не зовсім була моя ідея. У мене були, як ви знаєте, продюсери і так далі. Ніхто не запитував ніколи, але насправді в мене дуже тяжка закулісна доля мого виступу на "Євробаченні". Це був другий рік популярності. Я мало що розуміла, які можуть бути підстави і які люди підступні. Узяти участь у нацвідборі – це пів біди. Все, що відбулося потім, вкрай тяжке, і я розхльобувала це ще багато років. На мене взяли величезний фінансовий кредит, який повісили на мене, який я закривала дуже багато років", - відверто сказала зірка.

Читайте на тему: "Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо.





Тим не менше, навіть після неприємного пережитого досвіду, артистка не виключає, що в майбутньому спробувати свої сили на Нацвідборі. Вона зауважила, що за цей час змінилася і їй точно є що показати:

"В принципі, так (знову поїхати на "Євробачення" – прим. ред.)! Це крутий драйв, тонус. Я знаю, що я можу, я знаю, що я інша. Я думаю, що в мене ще буде шанс".

Нагадаємо, на "Євробаченні-2006" Кароль зайняла 7 місце. Вона представляла нашу країну з піснею "Show me your love". Перше місце тоді здобув гурт Лорді з Фінляндії з композицією "Hard Rock Hallelujah". Також того року на конкурсі відбувся дебют Вірменії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля