Лайм

Джамала показала виписку з пологового після народження третього сина: зворушливі кадри

Знаменитість поділилась щемливими митями

24 травня співачка Джамала знову стала мамою та зворушила мережу ніжним кадром. Тепер, через кілька днів після появи третього сина, вона показала виписку із пологового.

Так, у своєму блозі в Instagram виконавиця поділилася сімейними кадрами. На них вона позувала з новонародженим сином Алімом, чоловіком Бекіром Сулеймановим та двома старшими синами. Можна помітити, як щасливий багатодітний батько заколисує новонародженого під час фотосесії, у той час як артистка спілкується з лікарями та дякує їм за турботу. Старші діти подружжя граються іграшками та позують перед об'єктивом.

Читайте також: Тіна Кароль висловилася про навчання 15-річного сина за кордоном та розповіла, скільки мов він знає.

Фото: instagram

Фото: instagram

На виписці з пологового зірка української сцени з'явилася у червоній довгій сукні, яку підкреслила білим піджаком, а також аксесуарами. Сини Джамали, Емір-Рахман і Селім-Гірай, для першої зустрічі з братиком постали практично в однакових вбраннях, яке складалося з білих футболок та бежевих штанів.

Фото: instagram

Як відомо, малюк, якого пара назвала Алім-Сеїт Бекір, народився з вагою майже 3,5 кг і зростом 50 см. "24.05.2024. Alim Seit-Bekir Oğlu Süleymanov. Мій третій маленький принц! Я для тебе буду тінню у спекотний день, в холод стану домом, я тебе зігрію сонцем, світлим променем, вогнем. Люблю", - повідомила Джамала про народження третьої дитини.

Фото: instagram

Читайте на тему: Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото.

Первісток родини з'явився на світ у березні 2018-го, а другий син, Селім-Гірам, у червні 2020-го.

Про третю вагітність співачка оголосила у день проведення фіналу Нацвідбору на "Євробачення-2024", де вона була суддею. Так, за кілька годин до проведення заходу зірка оприлюднила в соцмережах кадр з кругленьким животиком та залишила щемливе зізнання: "При надії. Це настільки глибоко, і зараз зовсім по-іншому це сприймаю. Маю у собі Надію, Віру та величезну Любов!".

Фото: instagram

Для довідки: Джамала – 40-річна українська співачка кримськотатарсько-вірменського походження, народна артистка України, переможниця конкурсів "Нова хвиля-2009" та "Євробачення-2016". Виконує пісні в стилях джаз, соул, фан, фолк, госпел, поп та електро. Також долучається до оперних постановок та шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Аліна Михайлова розповіла, як живе без коханого Дмитра Козюбайла ("Да Вінчі"), який загинув на фронті у березні 2023 року

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому