Лайм

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Підписники подякували співачці за відвертість

На тлі чуток про лікування від алкогольної залежності Lida Lee зробила нову заяву про свій стан. У соцмережах вона поділилася зізнаннями, зазначивши, що раніше не готова була приймати власні слабкі сторони.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці артистки в Instagram. У пості зірка пише про те, що "в нашому суспільстві не прийнято показувати слабкі місця, натомість треба бути прикладом як для себе, так і для глядача".

Читайте також: Блогерка Пренткович прокоментувала повернення в Україну після скандального виїзду з чоловіком.

співачка Lida Lee.Фото: instagram

"Так, я натягувала маски, грала за чужими правилами, йшла на сцену та виступала, а вдома боролася з внутрішніми демонами, - написала Лідія Скорубська (справжнє ім'я виконавиці). – Так, я не змогла сама зупинитись, та я вдячна людям, які змогли показати, що я впала на саме дно. А ті, хто зрадили, не мають більше місця у моєму житті".

Тим часом у коментарях колеги та шанувальники залишили для знаменитості чимало слів підтримки. Вони захопилися її сміливістю та силою відверто говорити про свої поразки і падіння, визнавати їх не лише перед собою, а й перед іншими.

До слова, чутки про алкогольну залежність Lida Lee з'явилися на початку квітня: тоді у мережі спливло відео, де співачка нібито перебувала у медичному закладі через проблеми з алкоголем.

Читайте на тему: Просив вибачення: Влад Міцкевич розповів про спілкування з чоловіком Полякової після зливу фото.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Lida Lee (@lidalee_official)

"Ліда зараз проходить лікування, досить серйозне лікування, в реабілітаційному центрі по боротьбі з алкогольними залежностями. І ось цей кружечок, який нам злили - це з близького оточення співачки. Як я зрозумів, у них є чат для друзів, де вони спілкуються між собою. І там Ліда розповідала про те, як проходить зараз її лікування", - коментував ситуацію блогер Богдан Беспалов.

Реакція від співачки не змусила себе чекати. У Instagram-stories вона заявляла, що її зрадили близькі люди, пообіцявши згодом розповісти більше деталей.

Нагадаємо, свою кар'єру Лідія починала із виконання каверів. Одним із найпопулярніших став трек на пісню Кузьми Скрябіна "Спи собі сама". В минулому вона випускала спільні музичні роботи з Дмитром Монатіком, була лауреаткою музичної премії YUNA-2021 у номінації "Відкриття року".

Фото: скриншот відео, про яке говорив Беспалов

  • У жовтні минулого року зірка повідомила про розставання з хлопцем після 5-річних стосунків. Деталі - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Броні немає: ведучий Руслан Сенічкін висловився щодо можливої мобілізації

Ведучий програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін відповів, чи має бронь від мобілізації і що робитиме, якщо отримає повістку

Людмила Барбір відповіла, чи звільнили стилістку після казусу з костюмом

Ведуча програми "Сніданок з 1+1" Людмила Барбір прокоментувала інцидент з костюмом, через який у мережі почали флешмоб

Klavdia Petrivna - найзагадковіша співачка: хто ховається під її образом

Хто така Klavdia Petrivna, виконавиця хітів "Знайди мене", "Я тобі брехала" - співачка приховує своє обличчя