Лайм

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Зірка не став приховувати подробиці

Дмитро Коляденко, який нещодавно коментував тему стосунків із Іриною Білик, цього разу зізнався, що вже тривалий час не спілкується зі співачкою. За словами ведучого, вони припинили підтримувати зв'язок ще з грудня минулого року.

У інтерв'ю Славі Дьоміну шоумен розповів, що до цього призвела ситуація, яка стала йому неприємною. Зокрема, як сказав Коляденко, артистка порушила їхню домовленість, і це сильно його образило.

Читайте також: 52-річний Дмитро Коляденко, який стоїть на військовому обліку, прокоментував тему мобілізації.

Білик і КоляденкоФото: Анатолій Степанов, tochka.net

"Ми не спілкуємося з грудня минулого року. Мені не сподобалося, як вона зі мною поводить себе. І я сказав, що ми ставимо крапку. Потім ми помирилися через чотири місяці. І потім знову мені щось не сподобалося. Я їй сказав, що я не задоволений, бо вона говорить одне, думає друге, а робить третє. Навіщо зі мною домовлятися поїхати в тур, коли потім я бачу в Instagram: "Тур Ірини Білик з молодим виконавцем". І я їй пишу: "Без мене, чому?". Я сидів засмучений і тут Олена Коляденко (режисерка-постановниця) телефонує і каже про тур вистави. Тож, коли Ірина поїхала з молодим виконавцем, я поїхав з виставою в тур", - озвучив подробиці знаменитість.

"Колишня – це колишня. Все, досить. Любили, сварилися – ви розвелися, у неї інший чоловік. Ми товаришували 15 років, але ж я не подружка Ірині Білик, а поводився як подружка. Я прив'язаний до Ірини Білик, треба ставити крапку. Казати "дякую, я тебе любив і буду любити, але я пішов далі". І ми домовилися, що у неї своє кохання, а у мене своє", - також висловився про стосунки з відомою виконавицею він.

Наостанок Дмитро побажав своїй колишній обраниці знайти гідного чоловіка, який зможе про неї потурбуватися. Також він пригадав ще одну неприємну історію, після якої остаточно зрозумів, що хоче розірвати зв'язки з Білик.

Читайте на тему: MamaRika, яка переживає кризу у шлюбі з чоловіком, розповіла про їхні сварки через ревнощі.

Фото: instagram

"Я їй бажаю нового чоловіка, щоб взагалі був прем'єр-міністром якоїсь країни. Бажаю, бо вона все життя допомагала всім своїм хлопцям. Хай уже за неї платять. Мені здається, що я правильно зробив. Я спеціально зробив так, щоб ми посварились, - поділився шоумен. - У мене одного разу був такий гарний настрій, і я і написав: "Як ти?", а вона мені присилає фото своєї ноги у гіпсі.

Я питаю: "Що трапилось?". Вона мені телефонує і каже: "А це ж ти мене штовхнув 15 років тому". У мене був такий гарний настрій, і вона мене звинуватила в цьому… Я кажу: "Я ж тебе ніколи не штовхав". Вона мені каже: "Ти не пам'ятаєш". Я просто поклав слухавку. У всіх гріхах вона винить Коляденка. Все, крапка. Відносини закінчилися".

Нагадаємо, Ірина Білик та Дмитро Коляденко зустрічалися на початку 2000-х, і були у стосунках кілька років. Після бурхливих сварок та ревнощів закохані розсталися, проте продовжували підтримувати спілкування та залишалися друзями.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля