Лайм

Захур прокоментував фото Камалії з синцями, які нещодавно сколихнули мережу

Чоловік запевнив, що не б'є співачку

Минулого місяця мережу сколихнули фото Камалії зі слідами побоїв на обличчі. Користувачі тоді припустили, що співачка страждає від домашнього насильства з боку Мохаммеда Захура, про розлучення з яким оголосила у 2023 році.

У програмі "Тур Зірками" пакистанський бізнесмен прокоментував гучні фотографії, на яких виконавиця зображена з синцями на обличчі та шиї, розбитою губою і величезною гематомою навколо ока.

Читайте також: Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"Я не знаю звідки фото взялися, але найголовніше - це не я. Можливо, це був грим, можливо там щось... Я не знаю, що це було, але в жодному разі це не я. Не гримував і не бив", - заявив мільярдер.

Тему розлучення Захур коментував неохоче, але сказав, що у них із Камалією "прекрасні стосунки".

Співачка у свою чергу підтвердила, що вони з Мохаммедом більше не подружжя. "Ми були за шаріатом одружені, за шаріатом і розлучилися", - пояснила вона.

Артистка додала, що вони з колишнім обранцем, з яким були разом 20 років, залишилися у дружніх стосунках та періодично живуть під одним дахом.

"У нас діти ростуть, ми зразкові батьки для своїх дітей. І ми дружимо, це цивілізовані стосунки, підтримуємо один одного. Він живе з дітьми в Лондоні, а коли вони приїжджають до Києва, тоді всі разом живемо в одному будинку. Коли я їжджу до них у гості, то ми теж живемо всі в одній квартирі", - зізналася вона.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Щодо її фото з синцями, то Камалія досі не знає, звідки вони взялися і хто їх виклав у мережу. Втім запевнила, що не зазнає фізичного насильства.

"Розбираємося, що це за фотографії. Поки не знаємо. Знаєте, є такі секретні проекти, про які ти не можеш говорити, скажімо так. Більше мене не запитуйте. Мене ніхто не б'є, все добре. Так що заспокойтеся".

Раніше Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Будувалися понад 20 років: Джамала висловилася про дім батьків у Криму, який відібрали окупанти

Українська співачка Джамала висловилася про втрату батьківського будинку в окупованому Криму, який відібрали росіяни

Не бачу нічого кримінального: Каменських пояснила, чому продовжує співати російською

Відома українська співачка Настя Каменських не соромиться, що продовжує виконувати свої пісні російською мовою за кордоном  

Маю право: автор хіта "Я з України" заявив, що не вірить зіркам, які перейшли на українську

Соліст гурту "МЕРІ" Віктор Вінник сказав, що думає про артистів, які після початку війни почали виконувати україномовні пісні