Лайм

Злата Огнєвіч показала каблучку: співачку вітають із заручинами

Артистка спровокувала чутки про своє заміжжя

Злата Огнєвіч, яка нещодавно висловилася про плани щодо сім'ї та дітей, заінтригувала шанувальників новим фото. У соцмережах вона опублікувала кадр, на якому засвітила каблучку на безіменному пальці. Кадр був зроблений на тлі білих півоній.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці артистки в Instagram. У підписі до неї вона залишила неоднозначний натяк. "Наше кохання, як діаманти, відчувають всі цей блиск. Тому тепер я ношу з собою на руці мов оберіг", - написала знаменитість.

Читайте також: Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Окрім того, в іншому пості Огнєвіч повідомила про прем'єру нової пісні, залишивши до ролика слова: "Кохаю тебе назавжди". Тим часом у коментарях колеги та шанувальники почали вітати виконавицю із можливими заручинами. Чимало юзерів пишуть про те, що раді приємним змінам в особистому житті зірки.

Однак сама Злата не поспішає вносити ясність у ситуацію і робити якісь конкретніші твердження щодо своїх справ сердечних. Більше того, нещодавно вона заявляла, що її серце вільне, однак при цьому натякала на можливе весілля.

Чутки про свою вагітність, які раніше ширилися мережею, вона теж спростувала. Під час спілкування з Олексієм Сухановим Огнєвіч зізналася, що трохи погладшала внаслідок неправильного харчування.

Читайте на тему: Моя безмежна любов: піарниця Сергія Танчинця підтвердила стосунки з музикантом.

Нагадаємо, Огнєвіч була головною героїнею 2 сезону романтичного реаліті "Холостячка", де у фіналі обрала підприємця Андрія Задворного. Пара оголосила про розставання через кілька місяців після закінчення шоу. Тоді співачка не приховувала, що важко переживає розрив цих стосунків. Також відомо, що у минулому зірка української сцени зустрічалася з одруженим чоловіком, з яким теж розірвала зв'язки.

Для довідки: Злата Огнєвіч - 38-річна співачка, політик, заслужена артистка Автономної Республіки Крим. Була представницею України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", де зайняла 3 місце. Про складання повноважень народного депутата України заявила в листопаді 2015 року. Була депутатом VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також