Лайм

Закликали світ підтримати Україну: Гіларі Свенк та Алісса Мілано стали амбасадорами United24

Знаменитості долучилися до числа тих, хто демонструє солідарність з нашою країною

Як і відомий актор Міша Коллінз, його зіркові колеги Алісса Мілано та Гіларі Свенк долучилися до підтримки України. Так, голлівудські зірки стали амбасадорками фандрейзингової платформи United24 у напрямках "Освіта і наука" та "Медична допомога".

Про це стало відомо з соцмереж платформи. Зокрема, акторка серіалу "Зачаровані" та "Всі жінки відьми" у ролику зазначила, що наша країна потребує підтримки світу, а тому потрібно докласти усіх зусиль, щоб повернути мир і безпеку.

Читайте також: Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями.

Алісса МіланоФото: instagram

"Україні необхідна наша підтримка більше, ніж будь-коли. Повномасштабна війна – нелюдська, підла і варварська. Вона має закінчитися справедливим миром і перемогою України. Українці, знайте, я буду з Україною і буду підтримувати вас на цьому шляху", - зазначила Мілано.

До слова, знаменитість вже не вперше підтримує Україну у період повномасштабної російсько-української війни. Раніше вона у своєму блозі в Instagram публікувала ролик, де позувала у синьо-жовтому вбранні від американського бренду Agolde. Тоді Аліса заохочувала своїх підписників придбати такі ж символічні футболки, оскільки всі кошти від продажу направили до Міжнародного благодійного фонду "Спадщина війни" на допомогу українцям.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNITED24 (@u24.gov.ua)

У той час дворазова лауреатка премії "Оскар" Гіларі Свенк також звернулася до світу із закликом підтримати Україну.

"Уже понад два роки Україна потерпає від жорстокого та несправедливого російського вторгнення. Мир і безпека для українців мають настати, і ми маємо допомогти досягти цього. Я підтримую народ України і закликаю всіх робити те саме", - сказала відома акторка.

Гіларі СвенкФото: instagram

Читайте на тему: Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну.

Зірка стрічки "P.S. Я кохаю тебе" буде вести напрямок "Медична допомога" в United24.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений UNITED24 (@u24.gov.ua)

Для довідки: Алісса Джейн Мілано - 51-річна американська акторка, співачка, продюсерка, модельєрка та захисниця прав тварин. Найвідомішими її ролями є такі: Саманта Міселлі в серіалі "Хто тут бос?", Дженіфер Мачині в телесеріалі "Район Мелроуз" та Фібі Галлівел в серіалі "Усі жінки — відьми". Вона також є вегетаріанкою й активісткою "Люди за етичне ставлення до тварин".

Гіларі Енн Свенк - 49-річна американська акторка, дворазова володарка премії "Оскар" за головні жіночі ролі у фільмах "Хлопці не плачуть" та "Крихітка на мільйон доларів", дворазова лауреатка премії "Золотий глобус" та інших.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві