Лайм

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Віддав життя за Україну

Війна продовжує забирати талановитих українців, котрі залишили свої професії задля захисту країни від російських окупантів. Наприкінці квітня загинув актор Євген Шумілов, а тепер стало відомо про загибель кінорежисера Костянтина Петрика.

Сумною звісткою у Facebook поділився колишній колега режисера Ельдар Магомедов. Він розповів, що воїн загинув 27 травня під час виконання бойового завдання на Донеччині. У нього лишився маленький син.

Читайте також: Український актор Богдан Колесник загинув від поранень на фронті: йому було 36 років.

Фото: facebook.com/groups/kinospilka

"Костя працював у кінематографі другим режисером. Після повномасштабного вторгнення РФ, пішов добровольцем до Національної гвардії України, був командиром взводу. 27 травня, під час виконання бойового завдання, героїчно загинув, у запеклому бою, проти російських окупантів, біля селища Очеретино, Донецької області. В нього залишився восьмирічний син", - сказано у дописі.

Друзі і побратими у коментарях пишуть слова скорботи та висловлюють співчуття рідним загиблого режисера.

"У це неможливо повірити, величезна втрата", "Костя… Світла пам'ять! Щирі співчуття родині та близьким", "Кращий з кращих. Вічна пам'ять, брате, мав честь з тобою служити", "Вічна пам'ять тобі, друже! Спи спокійно", "Господи... Костя був гарною людиною, відданою. Вічна пам'ять тобі", - пишуть користувачі мережі.

Костянтин Петрик працював над такими кінопректами, як "Ворон і Воробйов", "Шахрай", "Ангели", "Брати по крові 2", "Садівниця" та іншими фільмами і серіалами.

Фото: .facebook.com/ukrainefilmagency

Дізнайтеся також, хто з відомих акторів загинув на фронті під час повномасштабної війни.

Новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також