Лайм

Подорожує по світу та співає російською: де зараз український співак Олег Кензов

Артист продовжує хвалитися кліпами, знятими на розкішній яхті

Олег Кензов - український співак, відомий участю в шоу "Х-фактор", а також виконанням пісні "По кайфу". Де зараз чоловік та як йому вдалося виїхати за кордон у період війни - читайте далі на сторінці.

На початку повномасштабного російського вторгнення в Україну артист продемонстрував проукраїнську позицію: займався волонтерством, випускав пісні рідною мовою, а також говорив про російську агресію у своїх соцмережах. Проте згодом його відношення змінилося, і вже через якийсь час повернувся до написання російськомовних композицій.

Читайте на тему: Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами.

Кензов у ПразіФото: instagram.com/okenzov_official

Пізніше стало відомо, що виконавець знаходиться за кордоном, постійно змінюючи місце перебування. Так, у його Instagram можна побачити кадри, зроблені в Празі, Франції, Тель-авіві, Стамбулі та інших містах. Тоді як відміток з рідної України у чоловіка на сторінці за останній час не знайти. На запитання користувачів мережі про те, як йому вдалося виїхати за межі України у період війни, Кензов заявив, що поїхав за кордон в рамках концертної діяльності. "Як випустили з України? Це в рамках концертного туру?" - поцікавився хтось із юзерів. "Угу", - відповів на питання Олег.

Фото: instagram.com/okenzov_official

Перебуваючи у різних країнах, чоловік продовжує займатися музикою та випускати свіжі кліпи. Нещодавно він презентував композицію російською "Я целую твои щеки". Подивившись кліп, можна зрозуміти, що він був знятий за кордоном. У ролику чоловік танцює на розкішній яхті. Під відео деякі люди не стали приховувати свого обурення та прокоментували прем'єру артиста російською.

"Чому мені так неприємно дивитися на те, як український мужик зараз кайфує на яхті окупантською мовою?", "Олег, я думаю ти знав, що захвату нова пісня російською мовою не викличе. Відео гарне, але пісня розрахована на російську аудиторію в караоке барі або на іншій п'яній вечірці", "Після одного коментаря з Росії про те, що "Алєжка – красавчєг, ми єго тут слушаєм вавсю" уже слід було б зупинитися. Але гроші, традиційно, важливіші, ок", - йшлося у деяких коментарях.

Кензов у СтамбуліФото: instagram.com/okenzov_official

Читайте також: Арсен Мірзоян, TAYANNA та інші зірки, які брали участь у "Голосі країни", але не перемогли.

Про діяльність співака раніше висловлювався блогер Богдан Беспалов. "У мене відкрите запитання: хто і як випускає Олега Кензова знімати розкішні кліпи на яхтах під час повномасштабного вторгнення. Зашкварник, який відпрацьовує проросійську культуру. Хто ці слухачі Кензова?" - казав він.

Кензов у Парижі у вересні цього рокуФото: instagram.com/okenzov_official

Тим не менше, час від часу у своєму фотоблозі Кензов публікує дописи на тему війни. Зокрема, він викладає пости про збори для військових, а також розповідає про товариша, який нині служить у ЗСУ.

Нагадаємо, Олег Кензов здобув популярність після участі у другому сезоні шоу "Х-фактор". Після випуску пісень "По кайфу" і "Ракета-бомба-петарда" на виконавця обрушилася нова хвиля впізнаваності. Також був ведучим 4 сезону реаліті-шоу "Кохання на виживання" на "Новому каналі".

Кензов в Тель-АвівіФото: instagram.com/okenzov_official

У 2012 році одружився з Анастасією Полубесовою. У наступному році у пари народилася донька Евеліна. У 2014-му закохані оголосили про розставання.

Кензов з першою дружиною та своєю донькоюФото: instagram.com/missanastasy

Читайте на нашому сайті: Де зараз репер Серьога, який до війни жив в Україні і навіть хотів отримати український паспорт.

Ще через рік Кензов одружився з Наталією, відомою в Україні як DJ Madonna. Проживши разом три роки, пара також розлучилася. Наталія заявляла, що у стосунках зі співаком була жертвою домашнього насильства, яке не припинялося ні вдома, ні під час гастролей. Розійтися із чоловіком жінка наважилася лише після того, як він сам пішов від неї до іншої. До цього вона не кидала артиста через те, що любила. Сам артист заперечував звинувачення колишньої у свій бік.

"Та ви що?! Це неправда. Це абсолютна брехня і я ще не чув жодного разу, щоб колишня якась дружина говорила щось нормальне про чоловіка, який її кинув... Злість. Злість, розумієте ... Пішов від неї і не помер", - казав виконавець, додавши, що не хоче продовжувати розмову на цю тему.

Друга дружина Кензова НаталіяФото: instagram.com/_dj__madonna

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"