Лайм

Олена Зеленська для зустрічі у Нормандії одягла символічну брошку: образ першої леді

Прикраса дружини президента передає світу потужний меседж

Під час свого візиту до Франції Олена та Володимир Зеленські взяли участь у святкуванні 80-річчя висадки союзників у Нормандії. Для важливої події перша леді України вибрала образ, який гармоніював з військовим стилем її чоловіка, а доповнила вбрання символічною брошкою.

Володимир Зеленський на церемонії 6 червня постав у чорному світшоті з гербом України і штанах-карго військово-зеленого відтінку. Його дружина з'явилася у костюмі чорного кольору, що складається з прямих штанів і жакета приталеного силуету з великими накладними кишенями, та блузці хакі з великим бантом.

Читайте також: Зеленська розповіла про зйомку для Vogue, яка викликала скандал і запустила флешмоб.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Свій образ Олена Зеленська доповнила брошкою у вигляді півника українського бренду Gunia Project. На створення аксесуара дизайнерів надихнув керамічний глечик-півник, який вцілів в одній з багатоповерхівок у Бородянці, що на Київщині після російських обстрілів. Він став одним із символів незламності українського народу. Як зазначено на сайті бренду, ціна брошки "Півник" – 6800 грн.

Фото: guniaproject.com.ua

"D-Day – так у військовій справі позначають день початку військових операцій. Але найвідоміший "День Д" в історії був 80 років тому, 6 червня 1944 року, коли союзники здійснили висадку на узбережжі Нормандії, в окупованій нацистською Німеччиною Франції", - написала перша леді в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Сьогодні разом із президентом України під час нашого візиту до Франції маємо честь долучитися до вшанування цієї великої події, - додала вона. - Нині, через 80 років, коли вже Україна протистоїть новому нацизму, висадка союзників у Нормандії набуває нового символічного значення, нагадуючи світу про важливість спільних дій у боротьбі зі злом. Лише так, разом, його можна перемогти".

На заході подружжя Зеленських вітали президент Франції Еммануель Макрон та його дружина Бріжит Макрон. Перша леді Франції з'явилася на публіці у білому монолуці Louis Vuitton.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді США Джилл Байден вибрала для церемонії темно-синій костюм американського бренду Adam Lippes, а королева Нідерландів Максима одягла сукню з великими гудзиками і капелюх.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Принц Вільям, який також був присутній на заході, висловився про здоров'я Кейт Міддлтон, яка лікується від раку.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці