Лайм

Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей

Перша леді назвала моменти, коли вдається повернутися до стану "нормального життя"

Олена Зеленська, яка нещодавно зустрілася з першою леді Сербії у Белграді, розповіла про сина та доньку. Зокрема, в інтерв'ю для видання Yle дружина президента висловилася про те, як війна змінила їхнє життя і плани на майбутнє.

Як говорить перша леді, вона шкодує про втрачені важливі роки дитячого та підліткового віку 11-річного сина Кирила та 19-річної доньки Олександри. За її словами, наразі донька найбільше уваги приділяє навчанню, тоді як планів на майбутнє вона не будує. У той час син президентського подружжя хоче стати військовим.

Читайте також: Складно, коли не можеш нічого планувати: Зеленський розповів про розмови з сином на тему війни.

Олена Зеленська з донькою Олександрою.Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Повсякденні справи моєї дочки пов’язані з навчанням, але в неї немає жодних планів на майбутнє. Це сумно для мене, як для матері. Син знає всі типи ракет, які Росія запускає по нас. Він також може розрахувати їхню швидкість. Хотілося б, щоб мій син цікавився музикою, мистецтвом, спортом, а не мріяв служити в армії чи авіації", - розповіла пані Олена.

Окрім того, Зеленська поділилася, що повертатися до стану "нормального життя" їй вдається у певній рідкісні моменти. Наприклад, коли вона допомагає сину виконувати домашнє завдання чи робити інші рутинні справи. Проте реальність швидко про себе нагадує - після того, як за вікном починає звучати сигнал повітряної тривоги. Перша леді ділиться, що у цей час разом з дітьми спускається у "звичайний підвал".

Читайте на тему: Це означало б, що найгірше позаду: Олена Зеленська поділилася особистою мрією про свого чоловіка.

"Коли я допомагаю синові з домашнім завданням або доглядаю за нашими домашніми тваринами. Але коли вмикається сирена повітряної тривоги, ми повертаємося до реальності. Вранці я збираю дітей до школи і ми продовжуємо жити, але тиск війни завжди присутній. Життя не є нормальним", - каже вона.

Зеленські з сином та донькою. Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Нагадаємо, Олена і Володимир Зеленські одружилися у 2003 році. До офіційного шлюбу вони зустрічалися близько семи років. У 2004 році у пари народилися донька, у 2013-му – син. Олександра, як відомо, вже зустріла своє перше кохання, і перша леді раніше висловлювалася про її стосунки.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці