Лайм

Аліна Гросу розсекретила, що знімається в проекті від Netflix

Знаменитість не планує довго затримуватись у США

Українська співачка Аліна Гросу, яка цього року вдруге вийшла заміж, розповіла шанувальникам, що знімається в проекті від Netflix. Знаменитість також додала, де навчається в Лос-Анджелесі.

Артистка відсвяткувала день народження, про яке розповіла на сторінці в Instagram, а в інтерв'ю для "ЖВЛ представляє" уточнила, що здобуває освіту в школі, де свого часу навчалися знамениті Мерилін Монро та Кларк Гейбл. Співачка вдосконалює акторську майстерність та вивчає режисуру.

Читайте також: Віра Брежнєва показала рідкісні кадри з мамою та сестрами.

Також Аліна Гросу знімається в проекті від Netflix. Співачка підписала контракт про нерозголошення, тому детально про зйомки не розповідала. Вона заінтригувала, що поруч з нею працюють відомі актори, тож набиратися досвіду цікаво та пізнавально.

Аліна ГросуФото: instagram.com/alina_grosu

"Знімаюся на Netflix. Я щаслива, бо мені це вдалося. Це дуже хороший і цікавий проєкт. Це такий крок на сходинку вище, такими моментами я пишаюся. Я не можу розповідати всі подробиці, бо, звичайно, підписувала контракт. Дуже відомі актори знімаються. Все, що я можу сказати", - наголосила вона.

Співачка також додала, що тривалий час перебувати за кордоном не має наміру. Вона планує жити в Україні, бо не хоче бути далеко від родини.

"Хочу бути з рідними. Для мене це стало дуже важливим за останні роки. Починаєш цінувати кожну хвилину, яку ти проводиш разом", - наголосила Аліна.

Раніше ми писали, що Дмитро Ступка розповів, як реагує на хейт у мережі. Актор намагається не звертати увагу на недоброзичливців.

Цікаві матеріали для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці