Лайм

Після оголошення в розшук Росія має намір відібрати у Джамали майно у Криму

Співачка поки не відреагувала

У 2023 році Росія оголосила Джамалу в розшук за "розповсюдження фейків про російську армію", а тепер хоче відібрати у співачки майно в Криму, звідки вона родом. Окупаційна влада вже привласнила в анексованій Ялті готель Софії Ротару, а тепер зазіхає на власність кримськотатарської виконавиці.

Як пише Telegram-канал "Кримський вітер", голова так званого російського парламенту Криму Володимир Константинов продовжує процес "націоналізації активів" українців. До нового пакету увійшли активи 110 фізичних та юридичних осіб, зокрема переможниці "Євробачення-2016".

Читайте також: Джамала в роковини депортації кримських татар розповіла щемливу історію своєї родини.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Серед людей, майно яких потрапляє під націоналізацію, згадується і Сусана Алимівна Джамаладінова, відома як співачка Джамала", - йдеться у заяві окупантів.

Нагадаємо, минулого року окупаційна влада Криму відібрала у Софії Ротару елітний готель у Ялті. Росіяни планували продати готель української артистки подібно до розіграшу житла президента України Володимира Зеленського – його нерухомість на півострові теж незаконно продали за 17,4 млн грн (44 356 млн рублів).

У 2022 році Джамалі та низці інших українських артистів заборонили в'їзд в Росію на 50 років. "Чесно кажучи, мене не дивує. Це той самий метод, який використовує російська пропаганда. Брехня, брехня, брехня... Це такий стрес для моєї родини, для моїх батьків, дітей. І я хвилююся за них", - коментувала тоді співачка.

Читайте також: Я вільнішаза вас, рабів: Єфросиніна звернулася до росіян після "вироку" суду РФ.

У листопаді 2023 року українську співачку оголосили в розшук у Росії, а за кілька днів московський суд її заочно її заарештував. Причиною росіяни назвали те, що Джамала виклала на своїй сторінці в соцмережах "неправдиву інформацію" про дії військ РФ на території України.

Фото: instagram.com/jamalajaaa

Раніше Джамала прокоментувала заочний арешт у Росії та реальну загрозу для своєї безпеки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці