Лайм

Сам прокладаю свою дорогу: Дмитро Ступка розповів, як реагує на хейт в мережі

Дмитро Ступка спокійно реагує на критику

Український актор Дмитро Ступка, який зараз живе в США, розповів про хейт в соціальних мережах. Знаменитість каже, що він звик до повідомлень негативного характеру через його життя за кордоном під час війни.

В інтерв’ю виданню OBOZ.UA Дмитро запевнив, що образливі коментарі для нього – не дивина. Проте знаменитість сприймає це спокійно.

Читайте також: Віра Брежнєва показала рідкісні кадри з мамою та сестрами.

"Навіть до повномасштабної війни постійно приходили на мої сторінки люди, які знаходили що там похейтити, написати образливе. І актор не такий, і не так граю, і не те роблю, і не так живу.... Це вже давно тягнеться, ще дідусю моєму писали колись "шанувальники". І татові написували", - пригадав він.

Дмитро СтупкаФото: instagram.com/stupka777

Ступка пояснив, що уїдливе ставлення людей у соцмережах аж ніяк не впливає на його життя.

"Мені байдуже, чесно кажу… Ніхто не може розказати, як мені жити і що мені робити. Це моє життя. Сам прокладаю свою дорогу. А хто там що думає – це їхня особиста думка, я на це вплинути не можу. Тому просто не звертаю уваги, принаймні стараюся", - додав чоловік.

Дмитро нагадав, що виїхав до США з сім’єю ще до початку великої війни в Україні. Згодом з дружиною Поліною Логуновою вони вирішили розлучитися. Ступка планував повернутися на Батьківщину, але не встиг долетіти.

Дмитро Ступка з Поліною Логуновою та донькоюФото: instagram.com/stupka777

"Купив квиток додому на 23 лютого 2022 року. Коли летів до Стамбула, де мав пересадку на Київ, прочитав у соцмережах, що почалася війна. Додому я вже не долетів - небо закрили", - розповів він.

Актор зустрів нове кохання - українську співачку Юлію Барабанову, з якою планує створити сім'ю.

Дмитро з Юлією БарабановоюФото: instagram.com/stupka777

Раніше ми писали, куди зник харизматичний ведучий Микола Луценко. 73-річний чоловік продовжує працювати, займаючись дубляжем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці