Лайм

Старший лейтенант прибув: Павло Зібров розповів про візит до ТЦК

Зібров творчо підійшов до вирішення цього питання

Український співак Павло Зібров, який показав мальовничі кадри з вершини "Батьківщини-Матері", розповів, як побував у ТЦК. Артист отримав запрошення, аби оновити дані.

У програмі "Ранок у великому місті" 66-річний артист, який не є чоловіком призовного віку, пояснив, що таке запрошення стало справжнім сюрпризом для нього, але він вирішив прояснити ситуацію.

Читайте також: Принц Вільям висловився про стан здоров'я Кейт Міддлтон, яка лікується від раку.

"Мене викликали до ТЦК, аби уточнити дані. Кажуть: "Ще підпадаєте під той вік, що треба відмітитися", - зазначив він.

Павло Зібров, вирушаючи до представників територіального центру комплектування, взяв із собою команду підтримки – цілий оркестр.

Зібров з оркестромФото: Скріншот

"Я беру банду з духовими інструментами, 40 осіб військових, і ми під "Хрещатик" йдемо під ТЦК уточнювати дані. Підійшли, а там всі розбіглися. Кажу: "Старший лейтенант Зібров прибув". Мені сказали, що я придатний. Та й українські дівчата під час гастролей сказали: "Придатний ви, Павло Миколайовичу, придатний ще", - уточнив Зібров, який займався зйомками кліпу на Хрещатику.

Раніше ми писали, що український режисер Герман Нєнов пояснив, чому йому не місце на фронті. 35-річний кліпмейкер зізнався, що має серйозні проблеми зі здоров'ям.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці