Лайм

Юлія Саніна різко відповіла блогеру, який згадав про чоловіків The Hardkiss за кордоном

Бутурлакін закликав артистку до діалогу з аудиторією

Валерій Бебко, чоловік Юлії Саніної та учасник гурту The Hardkiss, наразі перебуває за кордоном, тому співачка виступає в Україні з новим форматом концертів. Зокрема, вона виконує композиції під акомпанемент роялю та віолончелі, і на одному з таких виступів побував блогер, музичний оглядач Роман Бутурлакін.

У своєму Telegram-каналі чоловік поділився враженнями після концерту. Так, він здивувався, що Саніна продовжує виступати від імені The Hardkiss, хоча окрім неї нікого з учасників колективу немає. У дописі Роман зазначив, що йому подобається творчість Юлії, проте усіх шанувальників досі цікавить питання, чому чоловіча частина гурту знаходиться за кордоном у період повномасштабної війни в Україні.

Читайте також: Хореограф Влад Яма пояснив, як заробляє гроші в США.

Фото: instagram.com/the_hardkiss

"Чи існує гурт The Hardkiss? Існує, але складається враження, що десь поза Україною. Відвідав концерт Юлії Саніної, і всю програму не міг позбутися цієї думки. Це було красиво, мелодійно, талановито, але якось неповноцінно. Після початку повномасштабної війни відчуваю себе немов покинутим глядачем", - зауважив Бурлакін.

Музичний оглядач додав, що бачить, як інші учасники гурту збирають гроші на допомогу рідній країні за кордоном, проте мовчання та переховування від ЗМІ у даній ситуації він не розуміє:

"Неймовірно поважаю Юлію Саніну і давно знайомий з нею особисто. Я бачу як вони збирають гроші світом та робив сюжети про це. Проте нинішнє мовчання та переховування від ЗМІ не розумію".

Саніна не стала мовчати та відреагувала на критику. Артистка написала Роману в особисті повідомлення та порекомендувала йому залишити професію журналіста, оскільки, за її словами, огляд на концерт вийшов "нудним".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Julia Sanina (@the_hardkiss)

Читайте на тему: Вся в білому: Тіна Кароль на концерті солістки The Hardkiss блиснула сукнею за кругленьку суму.

Бурлакін відповів Саніній, підкресливши, що вона залишається лідером думок, а тому українці мають право почути відповіді на питання, які їх цікавлять. Блогер закликав зірку до спілкування з фанатами.

"Я щиро вважаю, що аудиторія в Україні заслуговує почути відповіді на питання, які у неї виникають. Ви — лідер думок. Тому відмовчування сприймається боляче, а подібне блокування - дивним.

Музична журналістика та музичні огляди - це не лише про компліментарні відгуки та творчість. Це взагалі не про це. Медіа рясніють різними заголовками про The Hardkiss у силу ситуації, яка склалась. Це нормально, позаяк немає діалогу, що в кризових комунікаціях найголовніше".

Нагадаємо, Бебко, як стало відомо нещодавно, перебував у Празі, де виступав у складі гурту The Hardkiss. У мережі говорили про те, музикант нібито виїхав з України ще до початку повномасштабної війни, але не став повертатися. Згідно з іншою версією, Бебко міг перетнути кордон у травні 2023 року напередодні "Євробачення", де його обраниця тоді була ведучою.

Фото: скриншот

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)