Лайм

Дмитро Дікусар розповів про своїх побратимів та поділився кадрами військового життя: відео

Зірка не так часто виходить на зв'язок у соцмережах

Дмитро Дікусар - один із тих знаменитостей, хто пішов захищати країну з початку повномасштабного вторгнення. Раніше він розповідав про особисті зміни за два роки служби у ЗСУ, а цього разу опублікував ролик, який присвятив своїм побратимам - добровольцям першої хвилі.

"Знаю, що давно давав про себе знати. Вибачте, якщо змусив нервуватися. Змонтував на колінках невеликий фрагмент свого життя. Таким був початок. І на фото тільки маленька частина моїх друзів і побратимів. Усі вони суперлюди для мене. Тримаємо стрій! Слава Україні! Локації застарілі, військова таємниця не порушена", - написав відомий хореограф на своїй сторінці в Instagram.

Читайте також: Довго жив у своїй бульбашці: відомий ведучий прокоментував поведінку Влада Ями під час війни.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

На опублікованому відео можна побачити фронтових колег танцівника, які, так само як і він, пішли добровольцями на війну. Окрім того, у ролику можна також знайти знімки Дікусара з його військового життя. Зокрема, він продемонстрував, як тестував нову форму у танці, проходив навчання та їхав на виконання бойового завдання.

У коментарях зіркові колеги та шанувальники подякували Дмитру за захист та його свідому позицію, а також побажали чоловікові берегти себе.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmytro Dikusar (@dikusar_dmitriy)

Читайте на тему: Рядовий солдат в оркестрі: Віталій Козловський розповів про свою службу в ЗСУ.

Раніше Дікусар ділився, як його сприймають у ролі військового. Тоді він говорив про те, що у більшості випадків не відчуває поваги з боку цивільних, які, за його словами, відводять погляд, коли бачать людину у формі.

"Коли я одягаю військову форму, то бачу тільки те, що люди відводять очі, бояться. Дехто може боятися військових як таких, комусь, можливо, соромно. Я думаю, що нас можуть плутати з ТЦК, тому й тікають від нас, - зазначав 38-річний захисник. - Зараз я не відчуваю переваги, що я військовий. Я більше відчуваю страх, паніку і роздратування. На жаль. Нас, військових, це більше турбує, ніж те, хто став секс-символом. Нам потрібна звичайна повага з боку людей. Зараз я, як військовий, не можу пройтися вулицею, пишаючись тим, що я військовий".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році