Лайм

Завжди вагаємося: Григорій Решетнік чесно відповів, чи планується новий сезон "Холостячки"

Також шоумен прокоментував вибір головного героя чи героїні

Вже цієї осені на екрани вийде новий сезон "Холостяка", головним героєм якого став ветеран Олександр Терен Будько. Тим часом Григорій Решетнік, незмінний ведучий проекту, висловився щодо зйомок 3 сезону "Холостячки".

Відповідь на це питання шоумен дав рамках програми "Тур зірками" з Наталією Тур. Зокрема, він зазначив, що наразі складно реалізовувати одразу два масштабних шоу, тому поки команда телеканалу "СТБ" зосереджена на 13 сезоні "Холостяка" із Олександром. Тим не менше, Решетнік запевнив, що у майбутньому шанувальникам варто чекати і нову "Холостячку".

Читайте також: Новим "Холостяком" міг бути інший військовий: кому пропонували стати героєм 13 сезону.

Григорій РешетнікФото: instagram.com/grisha_reshetnik

"Холостячці" бути, адже в нас ще багато талановитих холостячок, які шукають своє кохання. Ми завжди вагаємося: "Холостяк" чи "Холостячка". Однак хочеться дати шанс й ощасливити якомога більше жінок України. Тому "Холостяк" один, а претенденток на його серце багато. А потім обов’язково повернемося до "Холостячок", - пояснив детальніше ведучий.

Окрім того, знаменитість зазначив, що головного героя обирає не хтось один, а ціла команда каналу. Як зауважив Григорій, для них велика честь, що у 13-му сезоні "холостяком" став саме Олександр Терен:

"Безумовно, телеканал – це як велика родина. Ключові рішення приймає керівництво каналу, продюсери, але ми дослуховуємося одне до одного. І лише в цій синергії може з’явитися ось такий справжній герой проекту "Холостяк" як Олександр Терен. Це велике щастя і честь мати такого героя".

Читайте на тему: Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії.

Решетнік і Олександр Терен Будько - головний герой "Холостяка-13"Фото: instagram.com/grisha_reshetnik

Військовослужбовець, який втратив кінцівки на війні, раніше коментував рішення оголосити його ім'я до старту проекту.

"Мене радує момент, що СТБ оголосили моє ім'я до початку сезону. Це вперше в Україні чи в світі, я не знаю, але точно в Україні. Я щиро сподіваюсь, що дівчата, які вже подають свої анкети, знають, куди вони йдуть, знають мою життєву позицію, бачать, як я себе транслюю, і вони будуть іти до мене як до людини, з якою, напевно, вони б хотіли зв'язати своє життя. Це ж про це проект", - говорив він в інтерв'ю Еммі Антонюк.

Нагадаємо, в минулому "СТБ" презентував два сезони "Холостячки". Першою головною героїнею була акторка Ксенія Мішина, яка обрала у фіналі коміка та сценариста Олександра Еллерта, і з яким через якийсь час розійшлася. Головною героїнею другого сезону була співачка Злата Огнєвіч. Вона обрала підприємця Андрія Задворного, з яким теж пережила болюче розставання.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога