Лайм

Володимир Дантес висловився про оновлення даних у ТЦК та зізнався, чи має бронь від мобілізації

Виконавцю довелося зіштовхнутися з критикою

Нещодавно Володимир Дантес розповідав про похід у ТЦК, зазначивши, що близько 8 годин провів у черзі. Оновити дані йому все-таки вдалося, однак деякі користувачі мережі розкритикували співака, мовляв, навіщо він публікував фото та озвучував подробиці, адже все одно заброньований від мобілізації.

Виконавець спростував подібні припущення юзерів у подкасті "30+" з Раміною Есхакзай і заявив, що не має жодної відстрочки. Він додав, що є обмежено придатним, а тому обов'язковому порядку буде проходити ВЛК.

Читайте також: Які покарання чекають на тих, хто не оновить свої дані в ТЦК.

Фото: instagram.com/volodymyrdantes

"Кожного разу, коли треба було йти у військкомат, я йшов. У мене немає бронювання. Міністерство культури, дякую за відсутність бронювання для всіх діячів культури. Тільки для цирку та "Єдиного марафону", вони ж важливі", - пояснив Дантес.

Критику на свою адресу з цього приводу музикант не розуміє, оскільки наголошує, що знаходиться в таких самих умовах, як і всі українці. "Мене хейтять, типу мені заплатили гроші (за рекламу ТЦК), а я 8 годин стояв, щоб стати у черзі не п'ятим, а третім", - сказав він.

Читайте на тему: Більше користі на своєму місці: Євген Клопотенко пояснив, чому не вступив до ЗСУ.

Нагадаємо, під час відвідування військкомату артист говорив, що провів години у черзі, але пройти всі необхідні перевірки та отримати документи йому все-таки вдалося. Також він розповідав про подробиці проходження медичного огляду, і наостанок додавав, що всі аспекти щодо цього питання має закрити до 14 червня.

У той час Анатолій Анатоліч теж ділився подробицями походу до військкомату та говорив, що електронна черга у його випадку не спрацювала. Детальні коментарі шоумена та фото - шукайте тут.

Для довідки: Володимир Дантес – співак, телеведучий, колишній учасник гурту "ДІО. Фільми", який розпався у 2015 році. Ексчоловік співачки Наді Дорофеєвої, з якою розлучився у 2022 році. У вересні того ж року підтвердив романтичні відносини з Дашею Кацуріною.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Буде що сказати в суді: адвокат Тімберлейка прокоментував арешт співака через "п'яне" водіння

Адвокат Джастіна Тімберлейка заявив, що має намір рішуче захищати співака в суді, якого звинувачують у водінні у нетверезому стані

Олександр Терен відповів, чи може на "Холостяку" закохатися у жінку з дитиною

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр Терен Будько розповів, чи готовий будувати стосунки з жінкою з дитиною

Війна на виживання українців: лідер гурту "Фіолет" пояснив, чому пішов на фронт на третій рік вторгнення

Український музикант, письменник та лідер рок-гурту Фіолет Сергій Мартинюк зізнався, через що вирішив піти на фронт лише у 2024 році