Лайм

Це не жарти, це війна: Дмитро Дікусар пояснив, чому не розповідає про свою службу в ЗСУ

Танцюрист не користується своєю публічністю

Багато відомих людей, які після початку повномасштабної війни приєдналися до ЗСУ, охоче розповідають про свою службу. Дмитро Дікусар - не з-поміж них. Танцюрист і хореограф рідко виходить на зв'язок із шанувальниками, а також не виносить на публіку подробиць своєї роботи на фронті.

В ефірі телемарафону Дікусар пояснив, чому практично повністю зник із публічного простору після того, як у лютому 2022 року став солдатом.

Читайте також: Залишається військовим: представниця Козловського прокоментувала його переведення з Нацгвардії.

"Я не один, навколо мене є люди. Це не жарти, це війна. Коли я переходжу в інший підрозділ, люди переживають, чи я не буду вести TikTok і робити речі, які очікують від публічних людей. Я намагаюся, щоб вони мені довіряли і знали, що я був публічним до війни, а зараз я такий самий військовослужбовець, як і всі інші", - сказав Дмитро.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Також Дікусар вважає, що нині в Україні є інші зірки, про яких слід говорити частіше, ніж про знаменитостей шоу-бізнесу.

"У нас є герої, яких потрібно показувати частіше, які заслуговують на це. Зараз у країни є свої нові суперзірки. Я дуже цьому радий, тому що це справжні зірки на полі бою. Це найвище мистецтво. Війна - жахлива річ, але це і дуже складне, криваве мистецтво", – висловився хореограф.

Раніше 38-річний Дікусар розповів, що у жовтні 2023 року взяв свою першу офіційну відпустку за час служби у ЗСУ. Він мав 15 днів, щоб вирішити у столиці проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Напружена ситуація на фронті: Женю Галича повернули на військову службу з благодійного туру.

"У мене травма, яка заважає мені працювати і бути ефективним. Я так зрозумів, що цей "дощ" буде надовго, і треба тримати себе у формі. Крім того, я гулятиму і намагатимуся переключитися на інші думки", - поділився він своїми планами в ефірі "Сніданку з 1+1".

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Про повернення на паркет Дмитро поки що не замислюється. Він збирається залишатися в армії до перемоги над ворогом.

"До кінця війни, доки ми не переможемо, я не зможу вийти на паркет і танцювати. Навіть не можу собі такого уявити. Я танцюю душею, а моя душа зараз не хоче танцювати. Душа хоче бути максимально ефективною, і моя ранкова молитва – це: "Боже, дай мені сьогодні щось корисне зробити. Зробити все, на що я буду здатний". Це для мене головне. Тому що це суцільне горе, як у пеклі. Тому я хочу, щоб усе це зупинилося. Робитиму стільки, скільки потрібно. Навіть якщо це буде -надцять років і виходу не буде - я буду там. На паркет я, перш ніж настане перемога, не повернуся", - заявив захисник.

Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Раніше фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя заявив, що у нього "немає бажання" повертатися на фронт. Музиканта вивели в резерв влітку 2022 року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також