Лайм

Олена Кравець показала своїх двійнят і поділилася їхньою милою мрією: відео

Акторка не часто балує шанувальників кадрами з дітьми

Олена Кравець - мама трьох дітей: 21-річної Марії і двійнят Івана та Каті, яким у липні виповниться по вісім років. Телеведуча показала, як підросли її молодші син й донька, та розповіла про їхню милу дитячу мрію.

На особистій сторінці в Instagram акторка опублікувала відео з малюками, які разом з однолітками радіють літньому відпочинку на озері. А також переказала слова сина, який каже, що вони з сестрою також хочуть жити у селі. Наразі сім'я Олени Кравець шукає будинок біля води.

Читайте також: Вимушена міра: Олена Кравець розповіла, чому попросила 15-річну доньку жити окремо.

Фото: instagram.com/lennykravets

"Мам, ми з Катею вирішили, що теж хочемо жити в селі. Тут їжачки і можна в трусах весь день бігати", - сказав Іван мамі.

"Так, без жартів. Ми з малечею шукаємо будинок в оренду на літо біля води. Або з басіком. Якщо у вас є такий - пишіть у директ, добре?", - звернулася зіркова мама до підписників свого блогу.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олена Кравець (@lennykravets)

Нагадаємо, що двійнята Катя і Ваня з'явилися на світ у липні 2016 року. Олена Кравець довго приховувала обличчя молодших дітей, і лише за два роки вперше показала їхні обличчя.

"Вони начебто з різних планет - інь і янь такий. Катя - філософ, вчений, трішки космічна дівчинка, задумлива, думаюча, мрійлива. Ваня теж дуже чутливий хлопець, але він - ракета земля-космос. Як мені здається, вони доповнюють один одного. Я собі їх такими і уявляла, коли ходила вагітна", – розповідала тоді знаменитість.

Фото: instagram.com/lennykravets

Раніше Олена Кравець зізналася, що не спілкується із сім'єю своїх кумів Зеленських.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра

Броні немає: ведучий Руслан Сенічкін висловився щодо можливої мобілізації

Ведучий програми "Сніданок з 1+1" Руслан Сенічкін відповів, чи має бронь від мобілізації і що робитиме, якщо отримає повістку