Лайм

Всі за кордоном: Дмитро Гордон розповів, де знаходяться його дорослі сини

Чоловік виховує трьох синів та чотирьох доньок

Дмитро Гордон - багатодітний батько, адже має сімох дітей. Відомий журналіст висловився про дорослих синів, які нині мешкають за кордоном.

Так, в YouTube-проекті ТСН "Наодинці" 56-річний чоловік зазначив, що троє його повнолітніх дітей – Ростислав, Дмитро та Лев - виїхали до інших країн ще до початку повномасштабної війни. Двоє із них живуть і будують кар'єру в Америці, а один - у Європі.

Читайте також: Юрист в автошколі і кондитер: що відомо про переможницю шоу "МастерШеф-13" Аліну Бурик.

син Гордона РостилавФото: instagram.com/rostyslavgordon

"Вони всі за кордоном. Вони виїхали туди не після війни. Двоє синів живуть в США, один – громадянин США, він там народився, інший народився в Празі, живе в США. Вони американці, живуть там 10 чи 11 років. Один – прекрасний композитор, інший в бізнесі. Ще один син живе в Європі й теж виїхав не після війни. Він взагалі не придатний до служби в армії, якщо про це мовиться", - розповів Гордон.

Злата Емельяненко з сином ДмитромФото: instagram

Знаменитість, як відомо, в минулому презентував інтерв'ю з дружиною, тещею та доньками. Він пояснив ціль такої ідеї:

"Я вам скажу по секрету, що я роблю інтерв'ю майже з усіма своїми дітьми. Мені дуже цікаво, щоб вони, коли стануть дорослими, подивилися на себе, якими вони були малими. Я не все просто виставляю в YouTube, а лише найсмішніше, щоб дати людям позитивні емоції. Мене ж ніхто не знімав, не було таких можливостей. А я б хотів на себе подивитися сьогоднішніми очима - на себе, який я був в 9 років чи 15".

Читайте на тему: Віталій Козловський показав хрестини сина Оскара і розсекретив, хто став хрещеними батьками хлопчика.

син Гордона ЛевФото: instagram.com/gordondmytro

Нагадаємо, нині Гордон одружений втретє. У мережі продовжують говорити, що інтерв’юер має також і позашлюбних нащадків, про що він теж час від часу жартує. Нинішня обраниця Дмитра, журналістка Олеся Бацман, народила йому трьох доньок – Санту (2012 рік), Алісу (2016 рік) та Ліану (2019 рік).

родина ГордонаФото: instagram.com/alesiabatsman

До слова, Ростислав народився в першому шлюбі Гордона з жінкою на ім'я Наталя. Син Дмитро народився у період стосунків журналіста з жінкою на ім'я Злата. Хлопець - випускник Київського інституту міжнародних відносин, захоплюється фотографією. Також закінчив Музичний коледж Берклі у Бостоні, є чотириразовим чемпіоном Європи з об'єднаних єдиноборств (ката зі зброєю). У другому шлюбі з жінкою на ім’я Олена у Гордона народилася донька Єлизавета та син Лев.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога