Лайм

Євген Кот доєднався до команди Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2024": за що він відповідатиме

Фінал відбудеться цієї осені

Євген Кот, який в найближчому майбутньому вперше стане татом, доєднався до команди Нацвідбору на "Дитяче Євробачення-2024". Він став режисером та креативним продюсером заходу, і буде відповідати за візуальну складову, працювати над загальною концепцією та сценічними постановками номерів у фіналі.

Про це стало відомо під час зустрічі з представниками "Суспільного Мовлення" та командою Нацвідбору. Захід пройшов "Медіацентрі Україна - Укрінформ" у столиці. Телевізійний фінал запланований вже на вересень.

Читайте також: Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів.

Фото: instagram.com/suspilne.eurovision

"Нацвідбір - це для мене новий цікавий проект, в якому я можу і проявити свою творчість, і допомогти талановитим дітям максимально проявити себе в такий складний час", - поділився своїми враженнями Кот.

"Дуже хочеться так проявити цьогорічних дітей, щоб вони могли одразу крутезно заявити про себе спочатку на всю країну, а потім і на весь світ. На цьому проєкті для мене буде дуже важливо максимально допомогти всім учасникам розкрити себе і свій потенціал", - також зауважив він.

Окрім хореографа, до команди "Дитячого Євробачення" доєднався і Євген Тріплов. За його словами, він прийшов сюди, аби пісні звучали не гірше, аніж на "дорослому" "Євробаченні".

До слова, Тріплов є шоуранером музичного проекту "Мультитрек", а також продюсером та автором пісень. Він створив композиції для провідних українських артистів, у числі яких Тіна Кароль, Дмитро Монатік, Злата Огнєвіч, Антон Вельбой, Анна Трінчер та інші.

Читайте на тему: Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни.

Разом зі Світланою Тарабаровою Євген Тріплов створить композиції для 6 фіналістів. Подати заявку на участь у Нацвідборі на "Дитяче Євробачення-2024" можна на офіційному сайті до 3 липня включно.

Умови участі стали ще простішими: виконавцям потрібно записати два кавери на популярні треки та презентувати особисту відеовізитку. Мати авторську пісню тепер їм не обов'язково, але за бажанням вони все ще можуть це зробити - цей фактор, за словами організаторів, ніяк не вплине на можливість проходження до наступного етапу.

Нагадаємо, минулого року Україну представляла Анастасія Димид, яка виконала пісню Квітка і посіла 5 місце. Вона отримала 128 балів: 45 від суддів та 83 від глядачів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога

Lida Lee відповіла на чутки про роман з Даніелем Салемом: що пов'язує співачку і військовослужбовця

Українська співачка Lida Lee розповіла, які у неї стосунки з Данієлем Салемом, який служить у ЗСУ

Воїн ЗСУ з "Голосу країни" знову став батьком: його дружина-військова народила третю дитину

Військовослужбовець ЗСУ і суперфіналіст шоу "Голос країни-13" Юрій Городецький втретє став батьком - його дружина Юлія народила сина Олександра