Лайм

Надя Дорофєєва попередила про шахраїв, які незаконно використовують її обличчя

Зірка закликала шанувальників бути уважними

Надя Дорофєєва, яка раніше висловлювалася на тему власного здоров'я, цього разу озвучила невтішні новини. Зокрема, у соцмережах вона розповіла про шахраїв, які незаконно використовують її обличчя урекламних цілях.

Про це виконавиця повідомила в Instagram-stories. Вона закликала підписників ретельно перевіряти інформацію та не реагувати на рекламу сумнівних продуктів чи послуг нібито за її участю. Зірка уточнила, що йдеться про просування ігрових ресурсів, задля яких використовують її фото. Артистка підкреслила що немає до подібного контенту ніякого відношення.

Читайте також: Алла Мазур стала жертвою інтернет-шахраїв і розповіла українцям, як уберегтися.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

"Останніми днями з'явилася купа реклами з незаконним використанням мого обличчя. Будь-які рекламні прояви на інших ресурсах/інстаграм-сторінках, особливо пов'язані з ігровою тематикою, жодним чином мене не стосуються! Будь ласка, перевіряйте інформацію, щоб не стати жертвами шахраїв", - написала ексдружина Володимира Дантеса.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Тим часом колишній знаменитості не так давно в мережі теж ділився подробицями схеми шахрайства, з якою йому довелося зіштовхнутися. Так, Дантес зазначав, що колись викинув зламаний телефон і замінив його на новий. Як з'ясувалося згодом, так робити не можна, оскільки злочинці знайшли зламаний пристрій, відновили до нього доступ та отримали дані карток артиста, після чого його йому почали приходити сповіщення про списання коштів.

"В чому виявилася велика проблема? Ми з Льошею (Олексій Дурнєв) були в турі у Польщі, і в мене розбився телефон, - говорив Володимир. - Я якось ледь-ледь зміг перенести дані на новий, а той просто викинув. Як з'ясувалося, цього робити не можна, бо його хтось знайшов. Минув рік чи півтора, хтось якось відновив доступ і почав у Барселоні щось купувати із моїх карток".

Читайте на тему: Забрав кошти і зник: Олег Собчук розповів про шахрая, який нахабно ошукав українських зірок.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

На щастя, виконавцю вдалося повернути гроші, однак на це пішло близько трьох місяців:

"Минуло три місяці. Банк весь час займався цією справою карток, з яких знімалися гроші, адже це була афера. Писали, якісь там суди були… І сьогодні повернулися назад всі ці гроші".

Для довідки: Надя Дорофєєва - співачка, авторка пісень, блогерка, акторка та дизайнерка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло". Після розпаду колективу оголосила про початок сольного шляху - це сталося у 2020 році. З 2015 по 2022 рік була у шлюбі зі співаком Володимиром Дантесом. Згодом після розлучення підтвердила стосунки з ресторатором та музикантом Михайлом Кацуріним, з яким зіграла весілля влітку минулого року.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога