Лайм

Євген Кот і його вагітна дружина показали кадри ніжної фотосесії в очікуванні первістка

Невдовзі подружжя вперше стане батьками

Український хореограф та волонтер Євген Кот та його вагітна дружина Наталія Татаринцева перед пологами знялися у чуттєвій фотосесії. Зіркова пара чекає на первістка, про якого мріяла найбільше на світі.

Результатом ніжної зйомки подружжя поділилися у спільному дописі в Instagram. Майбутня мама позувала у повітряній сукні з напівпрозорої тканини молочного кольору, а її коханий з'явився у кадрі у чорному монолуці.

Читайте також: Моя: Віталій Козловський показав ніжну фотосесію з дружиною перед народженням дитини.

Фото: instagram.com/kot_jenya/instagram.com/tatarintseva.kot

У кадрі Євген і Наталя демонструють свої теплі почуття та радість від майбутнього батьківства. "Кохання - це коли прикладаєш вушко до животика і отримуєш буц (ніжкою) у відповідь", - зворушливо написав Кот.

Вже відомо, що в сім'ї танцюристів народиться дівчинка. Стать майбутнього малюка пара дізналася під час вечірки baby shower, яку вони влаштували у березні 2024 року.

Фото: instagram.com/kot_jenya/instagram.com/tatarintseva.kot

Женя Кот і Наталія Татаринцева не могли зачати дитину чотири роки. Чемпіонка України з художньої гімнастики та чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні розповідала, що завагітніти їй заважали проблеми зі здоров'ям, пов'язані з професійним спортом.

Фото: instagram.com/kot_jenya/instagram.com/tatarintseva.kot

Наталі ставили діагноз безпліддя, але вони з чоловіком продовжували йти до своєї головної мрії – стати батьками. Протягом цього складного шляху танцівницю дуже підтримував її чоловік.

"Руки опускалися разів сто. Щоразу. Коли я вкотре ридаю від того, що не вийшло, приходжу до Жені і він каже: "У нас стільки варіантів мати дитину. Візьмемо дитину із дитячого будинку. Не біда, не зможеш сама – вирішимо це питання по-іншому". І коли він каже такі слова і ти думаєш, що сенс життя – бути разом. Створювати кохання і рухатися вперед", - говорила вона.

Про довгоочікувану вагітність пара повідомила у світле свято Різдва, 25 грудня 2023 року, опублікувавши в Instagram чуттєве відео, наприкінці якого можна почути плач дитини.

Фото: instagram.com/kot_jenya/instagram.com/tatarintseva.kot

Раніше співачка Джамала в обтислому боді вразила запальним танцем на останніх термінах вагітності.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита