Лайм

Прийшли після 8 років АТО: син зрадниці Таїсії Повалій виправдав російську агресію проти України

Чоловік висловився у соцмережах

Денис Повалій, син проросійської співачки Таїсії Повалій, відзначився свіжими заявами стосовно війни в Україні. Чоловік пильно слідкує за подіями: він прокоментував новину про бійку між працівниками ТЦК та "швидкої в Одесі, а також загибель військовослужбовиці Шури "Ялти" Рязанцевої.

Свою думку з цього приводу 40-річний чоловік, який вже кілька років мешкає в Іспанії, продемонстрував в Instagram. Зокрема, він заявив, що не варто нікого примусово заганяти на фронт, оскільки для цього, за його словами, має бути власне бажання та готовність. Повалій порівняв службу в армії з подружньою зрадою та вегетаріанцями, яких ніхто не змушує їсти м'ясо.

Читайте також: Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя.

Денис Повалій живе в Іспанії у будинку матері-путіністкиФото: instagram.com/denis.povaliy

"От людина пішла на ризик за власним бажанням і загинула. А якщо у людей нема таких переконань. Чи справедливо гнати їх на фронт?" – прокоментував він смерть Рязянцевої. "Люди, ми ж не заставляємо веганів споживати м'ясо! Навіть подружній обов'язок можна не виконувати", - додав чоловік.

Окрім того, Денис знайшов спосіб виправдати російську агресію проти України, заявивши, що наша країна нібито сама спровокувала повномасштабне вторгнення:

"Чим таким людина завинила державі, що має не лише вмирати за неї, а ще й вбивати? Тільки не треба про "придут насиловать ваших женщин" - не на рівному місці ж прийшли. А після 8 років АТО...".

Свої stories нащадок виконавиці оприлюднив українською мовою. Він, як відомо, називає себе пацифістом та ухилянтом, і раніше говорив, що виїхав до Іспанії, бо є інвалідом другої групи, як і його син.

Читайте на тему: Не тільки Повалій: ще один артист-зрадник з України показав, як голосував за Путіна.

Фото: instagram.com/den_povaliy

У перший день повномасштабного вторгнення разом із матір'ю чоловік виступав на пропагандистському російському телеканалі, на початку великої війни закликав не бажати росіянам смерті, а натомість молитися про мир. При цьому чоловік продовжує називати себе українцем та захоплюватися ЗСУ.

"Я в шоці з приводу того, що відбувається. 21 століття на подвір'ї, а мир встановлюється за допомогою танків і ракетниць, - писав Повалій 1 березня 2022 року. - Ненависть множить ненависть, знищуючи нас зсередини. Давайте просто молитися і просити про мир. Постити трупи загиблих солдатів і дітей вважаю цілком доречним - до деяких не доходять масштаби трагедії. Іти ж, добровільно брати в руки автомат і стріляти по собі подібним до переможного - помилкою. Війна - абсурд, атавізм, кам'яний вік. Нам потрібен мир, друзі, а не смерть ворогам".

Що стосується зрадницької позиції своєї матері, Денис просив не критикувати його через це, оскільки до її громадянської позиції не має ніякого відношення. "Це зовсім окрема, її історія, і я до неї стосунку не маю", - говорив він.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Принц Едвард з дружиною відзначають срібне весілля: новий портрет королівської пари

Герцог та герцогиня Единбурзькі показали нові фото з нагоди 25-ї річниці шлюбу

Після виїзду з України Олег Кензов виступить зі співаками-путіністами: що відомо

Український співак Олег Кензов з'явився на афіші фестивалю в Німеччині разом із зрадником України Джиганом та співаками-путіністами

Підтримка вбивць: Адель критикують через сукню російського дизайнера, який одягав окупантів

Відома британська співачка Адель оскандалилася через сукню російського дизайнера Валентина Юдашкіна, який створив військову форму для армії РФ