Лайм

Раміна Есхакзай розповіла про нового хлопця-військового і розсекретила, де він служить

Журналістка будує нові стосунки

Після розриву стосунків з Євгеном Проніним у 2023 році Раміна Есхакзай зустріла нове кохання. Новим обранцем журналістки став військовий, особу якого вона не розкриває. Раніше вона розповідала, що її коханий служить на передовій, а тепер розсекретила, де саме проходить його служба.

В авторському проекті "30+" Раміна поділилася, що чоловік знаходиться у Харківській області. А також зізналася, що боїться отримати сумну звістку з фронту, і що може не встигнути здійснити її мрію – поїхати на море.

Читайте також: Дякую за все: Віктор Павлік зворушливо привітав кохану з 30-річчям.

Фото: instagram.com/raminalalala

"У мене хлопець - військовий. Він не був на морі. Я б хотіла полетіти з ним кудись, але я боюся. Боюся, що я не встигну, боюся, що нас побачать, що думатимуть, звідки в нього гроші на поїздку. Я боюся просто", - розповіла про свої страхи Раміна.

Раніше Раміна розповідала, що бачиться зі своїм хлопцем під час поїздок на передову у рамках своїх проектів.

"Є військовий, з яким у мене є романтичний підтекст, і ми з ним зустрічаємося на передовій, тому що він там служить", - говорила журналістка.

Нагадаємо, Раміна Есхакзай п'ять років була у стосунках з адвокатом Євгеном Проніним, який на початку великої війни став на захист України. Пара збиралася одружитися, але у квітні 2023 року несподівано повідомила про розставання.

Фото: instagram.com/raminalalala

"Ми хочемо повідомити про те, що ми більше не пара. Останні п'ять років були точно кращими та успішними в нашому житті. Ми завершуємо наші стосунки з повагою та підтримкою один одного. У наших стосунках не було обманів, зрад чи фізичних знущань", - було сказано у спільному дописі колишніх закоханих.

Після розставання Раміна та Євгеній залишилися у хороших стосунках. "У мене чудові з ним стосунки, але не романтичні", - говорила знаменитість.

Тим часом Віталій Козловський згадав початок воєнного шляху та показав архівні фото.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також