Лайм

Під акомпанемент чоловіка: Катерина Репяхова гучно відсвяткувала 30-річчя

На свято приїхали її рідні та друзі з усієї України

13 червня дружина Віктора Павліка, який нещодавно переніс складну операцію на серці, концертна директорка, блогерка та підприємиця Катерина Репяхова з розмахом відсвяткувала 30-річчя в одному зі столичних ресторанів із видом на Дніпро. Протягом вечора вона ділилася фото та відео з вечірки у своєму Instagram.

Читайте також: Дякую за все: Віктор Павлик зворушливо привітав кохану з 30-річчям.

До святкування ювілею Катерина готувалася заздалегідь, обравши два образи у різній кольоровій гамі. Спочатку вона з'явилася на вечірці в атласній сукні міні оливкового відтінку з довгими рукавами та масивними плечима. Родзинкою вбрання став виріз на спині. Свій лук блогерка доповнила мініатюрною сумкою золотистого відтінку та білими туфлями-слінгбеками з вузьким носком, а також яскравим вечірнім макіяжем та зачіскою.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Потім дружина Віктора Павлика змінила вбрання на лаконічну довгу сукню білого кольору, а образ доповнила незвичними сережками у вигляді квітки та відкритими босоніжками на низькому ходу, в яких зручно було танцювати з гостями.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Зазначимо, що на 30-річчя Репяхової з'їхалися її рідні, близькі та друзі з усієї України. А ті, хто не змогли приїхати та привітати особисто, надіслали розкішні букети квітів.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Звичайно, свято не обійшлося без пісень її чоловіка. Віктор Павлік наживо виконав для іменинниці та гостей свої найвідоміші хіти. Він грав на гітарі разом із музикантами, а Катерина підспівувала йому.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Потім гості танцювали та співали пісні у караоке, насолоджуючись легкою та безтурботною атмосферою вечора.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Фото: instagram.com/repyahovakate

Читайте також: Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото.

На святкуванні також був маленький син Катерини Репяхової та Віктора Павліка Михайло, якому днями виповниться 3 роки. До речі, у дитини затримка мовлення, і блогерка часто ділиться в Instagram своїми переживаннями із цього приводу, а також етапами корекційної роботи. Двічі на тиждень дитина займається нейрокорекцією з елементами сенсорної інтеграції, раз на тиждень відвідує заняття з педагогом-дефектологом, з п'яти місяців займається плаванням, і, за словами Катерини, вже має певні успіхи у цьому напрямі.

Фото: instagram.com/repyahovakate

"Мій особистий рік був для мене роком відкриття себе як мами. Мами, яка проходить дуже непростий шлях. Я і сама не знала, що я настільки відповідальна, що я настільки сильна фізично та морально. Я віддала себе повністю синові, заради його майбутнього, і я почуваюся щасливою", - написала вона у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Минулий рік свого життя Репяхова присвятила саме цьому, а на свій день народження загадала єдине бажання – щоб її дитина заговорила.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Катя Павлік (Репяхова (@repyahovakate)

Нагадаємо, Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павліка, яка молодша за артиста на 28 років. У шлюбі зі співаком вона народила сина Михайла у 2021 році, а одружилися закохані в 2020-му. Від першого шлюбу у виконавця є 37-річний син Олександр, а від другого – дочка Христина. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у артиста народився син Павло. Він помер у 2020 році після двох років боротьби з онкологією.

Цікаві новини для вас:

  1. Полюбила ще в дитинстві: дружина Віктора Павліка розповіла, як стала фанаткою артиста.
  2. Працювала все життя: дружина Віктора Павліка розповіла, чому її мати не може отримати пенсію.
  3. Віктор Павлік розповів, як за 5 років змінилися його стосунки з молодою дружиною.

Новини партнерів

Читайте також

Ти змінила життя: Тімур Мірошниченко з дружиною зворушливо привітали донечку з 6-річчям

Ведучий Тимур Мірошниченко та його дружина Інна у день народження доньки опублікували фото та відео з найяскравішими моментами її дитинства 

Ми одні з небагатьох: ексдружина Дзідзьо розповіла про стосунки з артистом після розлучення

Українська співачка Славія поділилася секретом, як їй вдалося зберегти добрі стосунки після розлучення з її ексчоловіком, артистом Дзідзьо  

ONUKA показала, як підросли її діти: затишні родинні кадри з рідного Чернігова

Українська співачка Ната Жижченко, відома під псевдонімом ONUKA, показала дітей Сашу і Ліну, які підросли, в своєму будинку в Чернігові