Лайм

Аlyona Аlyona відсвяткувала свій день народження на фронті

Співачці виповнилося 33 роки

Українська реперка Alyona Alyona, яка цьогоріч разом із Jerry Heil видовищно виступила на "Євробаченні-2024", відсвяткувала своє 33-річчя. Знаменитість вирушила на фронт, аби морально підтримати наших захисників, а заодно у зустріти день народження у хорошій компанії.

На сторінці в Instagram артистка повідомила, що вирішила підтримати дух наших воїнів музикою та піснями. Alyona Alyona оприлюднила затишний кадр у колі військових.

Читайте також: Знайшов баланс: Женя Галич розповів, як поєднує військову службу з творчістю.

Alyona Alyona на фронті Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Alyona Alyona підкреслила, що ніякі гучні вечірки та розваги не можна порівняти з живим спілкуванням із військовими, які ризикують своїми життями заради миру в нашій державі.

Виконавиця виступила перед військовими, подарувавши їм свою музику та слова підтримки. "Символічно цього року я приїхала святкувати до військових на фронті й співати для них, адже за кожен свій прожитий день сьогодні я завдячую саме їм!" — написала Alyona Alyona.

Реперка подякувала усім, хто привітав її з днем народження, відзначивши, що всі привітання є безціннимидля неї. Вона додала, що найбільшим подарунком для неї буде донат на збір коштів, який спрямований на закупівлю засобів радіоелектронної боротьби.

Шанувальники творчості реперки підтримали їїФото: Скріншот

Підписникам сподобалась щирість та людяність виконавиці. Вони долучилися до привітань

Раніше ми писали, що Аlyona Аlyona і Jerry Heil перед "Євробаченням" випустили нове відео, присвячене українським жінкам. Світ на її плечах – такий меседж вклали співачки у дану роботу, яка з'явилася на YouTube реперки.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла, що не перебуває у стосунках і пояснила чому

Померла французька акторка Анук Еме - зірка фільму "Чоловік і жінка"

У Парижі на 93 році життя померла французька акторка Анук Еме, яка знімалася у фільмах Федеріко Фелліні і картині "Чоловік та жінка"

Стаю на захист своєї країни: українська акторка доєдналася до ЗСУ

Актриса театру імені Лесі Українки Марія Агапітова поділилася в мережі новиною про те, що вона приєдналася до ЗСУ та їй потрібна допомога