Лайм

Людмила Барбір відповіла, чи звільнили стилістку після казусу з костюмом

Телеведуча згадала свою фразу, яка несподівано потрапила у мережу

У лютому мережею ширилося відео, як Людмила Барбір нецензурно висловлюється через свій ефірний костюм. Казус стався вже після завершення програми "Сніданок з 1+1", проте через технічну помилку момент потрапив у трансляцію на YouTube-канал проекту. Конфуз обернувся кумедним флешмобом "Всі ми сьогодні трошки Люда" - українці підтримали телеведучу, яка не стримала емоцій після чергової ракетної атаки росіян.

В інтерв'ю Аліні Доротюк знаменитість згадала свою фразу: "Бл*дь, я така, бл*дь, кончена в цьому костюмі. Добре, пох*й, записуйте". А також відповіла, чи працює зараз стилістка, яка відповідає за її образи у прямому ефірі.

Читайте також: Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Суботою та Анною Алхім.

"Мене ця історія збентежила, бо така увага - це не моя історія. Мене підтримали глядачі, 90% навіть більше було тих, хто посміявся і пішов далі, хто впізнав себе в цій ситуації, хтось не впізнав, але з розумінням поставився. Тут важливо, що це не стосувалося когось, я нікого не образила, це була така рефлексія на себе", - прокоментувала ведуча.

Барбір зізналася, що цей костюм – не новий. Телеведуча одягала його на ефіри п'ять років тому, і на той час він був одним із її улюблених.

"Цей костюм, насправді, один із моїх улюблених костюмів, але я його носила ще років п'ять тому, а може й більше. Я тоді була на кілограм 10 менша. Він тоді на мені зовсім інакше сидів. І як і кожному вбранню приходить час, коли ти відкладаєш його. І ми його прибрали з ефіру. Але коли почалося повномасштабне вторгнення і ми почали виходити в прямі ефіри з укриття, а там дуже холодно, і я кажу: "Дівчата, а дістаньте мені той костюм, він шерстяний, він тягнеться добре, там можна без паска його, під кеди. Там таке тьмяне світло, буде нормально". І от цей костюм я вдягала, щоб мені було тепло, затишно і зручно", - розповіла ведуча "Сніданку з 1+1".

Того дня, 15 лютого, ранковий ефір почався в укритті, а після повернення до студії Людмила не встигла переодягнутися. Барбір завершила вести програму в "бункерному" образі. Виплеск емоцій стався, коли ведуча дізналася, що їй потрібно ще знятися в ролику, де її покажуть у повний зріст.

Фото: Скріншот

"У нас стилісти дуже відповідально ставляться до своєї роботи, вони готуються. І я розумію, що цей ролик крутиться дуже довго, тому що це ролик, а не один ефір. І буде питання до дівчат: "А чому ведуча у ролику, який крутиться постійно, у старому костюмі, який на ній ще й не так сидить". Я розумію, що я підставляю дівчат, але розумію, що в мене часу переодягатися немає, бо я поспішаю до лікаря... Ну і, власне, тоді і сталося те, що сталося. Викид емоцій", - згадала ведуча.

На запитання Аліни Доротюк, чи звільнили стилістку з телеканалу, Людмила Барбір відповіла, що ні. "Стилісти у нас прекрасні і якраз у мене зі стилістами жодних проблем немає, тому що я сміливо йду на експерименти, - додала вона. - Все добре, всі працюють".

Раніше Людмила Барбір показала чоловіка-військового, який пішов на війну добровольцем.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля

Діти щасливі: Наталія Могилевська показала прийомних доньок на рідкісних кадрах

Відома українська співачка Наталія Могилевська порадувала своїх доньок Софію та Мішель незвичною рослиною, яка харчується комахами

Усик відреагував на підтримку з боку всесвітньо відомого репера

Український боксер Олександр Усик показав фото з американським репером Снуп Доггом та подякував йому за підтримку