Лайм

Ми одні з небагатьох: ексдружина Дзідзьо розповіла про стосунки з артистом після розлучення

Ярослава Притула, відома також під сценічним псевдонімом Славія, підтримує дружбу із Дзідзьо

Співак Михайло Хома, більш відомий публіці під псевдонімом Дзідзьо (DZIDZIO), який публічно висловився про мобілізацію зірок, останнім часом перестав виступати у своєму звичному амплуа. Колишня дружина артиста Ярослава Притула, відома під сценічним псевдонімом Славія (SLAVIA), прокоментувала його вибір, а також поділися подробицями, як їм вдається зберігати дружні стосунки після розлучення.

Про це вона докладніше розповіла в інтерв'ю "Коротко про".

Читайте також: Куди зник Дзідзьо: Михайло Хома пояснив чому відмовився від веселого сценічного образу.

Славія зазначила, що зараз Дзідзьо саме такий, яким був на початку їхніх стосунків.

"Це той Михайло, яким він був, коли ми познайомилися. Це той Михайло, яким я його знаю в гурті «Друзі». Я завжди була за те, щоб він проявив себе справжнього, свій справжній талант, свої неймовірні вокальні здібності, бо, звісно, в гурті Dzidzio настільки він себе проявити не міг. Ті пісні і образ були зовсім іншої направленості, люди не сприймали і не могли сприйняти його як серйозного артиста. Я завжди була за те, щоб він повернувся до себе, скажімо так, справжнього. І мені дуже подобається те, що він зараз робить. Це справжній Михайло", - зазначила вона.

Фото: instagram.com/slavia_official

"Ми з Михайлом були разом 20 років, це великий шматок нашого життя, і я цим пишаюся. Тому що ми зробили один одного. Так чи інакше ми один на одного вплинули. Він такий, тому що я була поруч, і я така, тому що він був поруч. До того часу ми були найкращими партнерами один для одного. Десь у творчому плані він виріс зі мною, тому що я закривала певні питання, підтримувала, вірила в нього, навіть більше, ніж він сам у себе. В ньому є моя енергія, частинка моєї любові. І я пишаюся цим, це моя історія, це моє життя", - поділилася своїми роздумами Славія.

Фото: instagram.com/slavia_official

Читайте також: Велика повага до тих років: Дзідзьо розповів, чому допомагає колишній дружині після розлучення.

Нагадаємо, пара офіційно розійшлася у 2021 році після 20 років відносин (у шлюбі – 8 років). Незважаючи на це, вони продовжують спілкуватися, радитись у різних питаннях та підтримувати один одного. Навіть після оформлення документів на розлучення експодружжя пішло в кафе, щоб відсвяткувати разом.

"Мені подобається Михайло як друг. Він дуже класний у дружбі, приділяє багато уваги людям, які поряд. Причому друзям приділяє більше уваги, ніж рідним. Я завжди думала: як класно бути другом Михайла, як з ним легко. Бо вдома він зовсім інший. Але Михайло пояснював, що коли мама лає свою дитину, то не означає, що вона її не любить. Говорив сприймати її критику за кохання. Я так і сприймала", - зазначила Славія.

Фото: instagram.com/slavia_official

Також артистка пілкреслила, що вони – одні з небагатьох, кому вдалося залишитися у добрих стосунках.

"Ми одні з небагатьох, хто зумів підтримати нормальні, здорові, людські відносини. І я це дуже ціную. Не знаю, як Михайло ставиться до свого минулого загалом і до нашого спільного минулого, він ніколи про це не говорив в інтерв'ю. І ніхто не питав", - підсумувала Ярослава Притула.

Фото: instagram.com/slavia_official

Цікаві новини для вас:

  1. Зірка "Володаря перснів" приїхав до Чернівців: що голлівудський актор робить в Україні.
  2. Це щастя: Геннадій Попенко у ЗСУ розповів, як спілкується з сім'єю під час війни.
  3. Бачив лише на фото: Слава Дьомін розповів про відсутність батька у своєму житті.

Новини партнерів

Читайте також