Лайм

Марина Боржемська відповіла, чому не наважується на нові стосунки після розлучення з Узелковим

Колишні закохані були разом 22 роки

В'ячеслав Узелков і Марина Боржемська розлучилися шість років тому. Особисте життя колишнього боксера після болісного розриву налагодилося - він зустрів нову кохну, з якою вже навіть заручився, а от серце його ексдружини досі вільне.

В інтерв'ю Ірині Демешок фітнес-тренерка розповіла, чому не наважується на нові стосунки і відповіла, чи готова вже зробити крок назустріч особистому щастю.

Читайте також: Зустрічаю 45 років: В'ячеслав Узелков показався у лікарні після складної операції на серці.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

"Для мене – це виклик дозволити собі [стосунки] і яка я буду в них. Це теж певне випробування, тому що я боюся припускатися тих помилок, яких я припускалася. Втім, я чомусь впевнена, що цього не робитиму, тому що я з собою вже домовилася. Я познайомилася з новою Мариною і щось дістала з того підліткового віку з чортиками в очах і запеклою жагою до життя і пригод. Те, що я придбала за цей час – вміти правильно віддавати та брати", - сказала 44-річна Боржемська.

Водночас, за словами фітнес-тренерки, зустріти супутника життя їй зараз непросто. Адже вона тривалий час жила сама і присвячувала себе лише дітям та кар'єрі.

"Це дуже складно, бо коли ти довгий час перебуваєш сама, тобі стає комфортно. Ти звикаєш. У тебе є певні обов'язки перед собою, дітьми, є власний простір, час і графік, в якому тебе все влаштовує. Просто ти розумієш, що коли прийде твоя людина, будеш підлаштовуватися", - сказала вона.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

Фото: instagram.com/uzelkova.marina

Нагадаємо, Узелков і Боржемська розлучилися у 2018 році після 22 років стосунків. Колишня зіркова пара довго не називала причин розлучення. Марина говорила, що ситуація в сім'ї стала нестерпною і вони вирішили рухатися в різних напрямках.

У 2024 році Боржемська зізналася, що у шлюбі з Узелковим терпіла психологічний аб'юз. Проте жінка ні в чому не звинувачує колишнього чоловіка, оскільки вважає, що могла будь-якої миті припинити токсичні стосунки, але вона обрала "жертовність".

"Чому 22 роки [терпіла]? Тому що я така витривала. Аб'юз був більше моральний. Це була моя жертовність: "А що він без мене?" Людина знала, на які струни натиснути в моєму серці, душі, що сказати, щоб я не пішла. Моя відповідальність не дозволяла мені покинути цю людину", - розповідала фітнес-тренерка в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Раніше Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві