Лайм

44-річний В'ячеслав Узелков збирається одружитися вдруге: що відомо про особисте життя боксера

Нові стосунки спортсмен розсекретив ще у 2021-му

Український боксер, призер чемпіонатів світу та Європи серед аматорів В'ячеслав Узелков вдруге одружується. Про заручини він повідомив на своїй сторінці у соцмережах.

"Ми разом. Нарешті ми це зробили і ми разом і до кінця", - йдеться у заяві чоловіка у Facebook. Наразі інші подробиці його особистого життя залишаються невідомими, оскільки спортсмен не поспішає розкривати особистість своєї обраниці, тримає у таємниці її фото та ім'я.

Читайте також: Пишаюся і вдячна йому: Наталка Денисенко у День ЗСУ показала рідкісне фото з чоловіком-військовим.

Узелков приховує свою кохануФото: instagram

Цікаво, що про одруження Узелков говорить вже не вперше, адже на початку минулого року, коли шанувальники поцікавилися, як у нього справи, чоловік відповів, що збирається укласти шлюб. Ймовірно, тоді реалізувати задумане закоханим не вдалося через початок повномасштабного російського вторгнення в нашу країну.

Вперше про нові стосунки з таємною обраницею В'ячеслав заговорив ще у листопаді 2021-го року. Тоді він не надто хоче ділився деталями, лише зауважив, що його коханій більше 30 років і він знає її доволі давно.

Майбутній шлюб буде для боксера другим. Першою його дружиною була фітнес-тренерка Марина Боржемська, з якою він разом виховує двох дітей.. Колишні закохані були разом 22 роки, допоки у 2018-му не оголосили про розрив. Тоді Боржемська звинуватила чоловіка в аб'юзивних стосунках та небажанні їй допомагати у вихованні дітей. Узелков у відповідь спростував звинувачення екскоханої про себе.

Читайте на тему: ЗМІ повідомили про розлучення нардепа Миколи Тищенка з блогеркою Аллою Барановською: що відомо.

перша дружина боксера Марина Боржемська Фото: instagram

Нагадаємо, В’ячеслав Узелков – 44-річний український боксер-професіонал, призер чемпіонатів світу та Європи серед аматорів. Після завершення кар'єри боксера став телеведучим. У 2021 році знімався в програмі "Одруження наосліп" із Юлією Черницькою (7 сезон, 1-ий випуск). Зрештою віддав каблучку Юлії, заявивши, що досі кохає колишню дружину Марину.

В'ячеслав УзелковФото: instagram

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа