Лайм

Зустрічаю 45 років: В'ячеслав Узєлков показався у лікарні після складної операції на серці

Колишній боксер розповів про свій стан

Український боксер В'ячеслав Узелков, який після завершення кар'єри у 2014 році став телеведучим, переніс операцію на серці - вже другу у 2024 році. Про це він повідомив у Instagram, а 8 квітня в день свого 45-річчя показав фото на лікарняному ліжку.

"Ну от якось так я зустрічаю 45 років", - написав він.

Читайте також: Колишня налаштувала: В'ячеслав Узелков після операції заявив, що його дітям "пофіг" на його стан.

Фото: https://www.instagram.com/uzelkov_official/

Напередодні 45-річний В'ячеслав Узелков повідомив, що вийшов із наркозу "з новим серцем". Колишній спортсмен поки що не вдавався у подробиці, яку саме операцію йому зробили.

"Я вийшов із наркозу, я з новим серцем. Ось такий подарунок я отримав від лікарів київського Інституту Серця. Дякую, життя триває, отже я теж допоможу комусь", - йдеться у його повідомленні.

В'ячеслав Узелков раніше розповідав у соцмережах про госпіталізацію та погіршення здоров'я, але свій діагноз не розкривав. У лютому 2024 року йому вже зробили одну операцію після госпіталізації на "швидкій". Узелков натякнув, що його здоров'я похитнулося через професійний спорт.

Читайте також: Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим.

Фото: https://www.instagram.com/uzelkov_official/

"Я ніколи і не міг підозрювати, що моя спортивна кар'єра закінчиться саме тут. У лікарні Шалімова. Я не відмовляюся від результатів і досягнень і всіх почестей. Але потім що? Лікарня, інвалідність та допомога друзів, - писав він. - Як кажуть: спорт - це життя. А я скажу: професійний спорт - це інвалідність. Усім миру та добра, і обмірковуйте вибір для ваших дітей".

Професійна боксерська кар'єра В'ячеслава Узелкова тривала з 2004 до 2014 року. Також він намагався займатися політикою, балотувався на посаду міського голови Вінниці від забороненої в Україні партії ОПЗЖ.

Раніше Узелков повідомляв, що після скандального розлучення з Мариною Божемською збирається одружитися вдруге.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників