Лайм

Дружина Віктора Павліка влаштувала їхньому 3-річному сину-імениннику морську вечірку: відео

До свята сім'я готувалася декілька місяців

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка та підприємиця Катерина Репяхова, яка днями відсвяткувала своє 30-річчя, влаштувала для свого сина Михайла вечірку на честь його дня народження.

Відповідним відео вона поділилася у соцмережі Instagram.

Читайте також: Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах.

13 червня Катерина Репяхова відсвяткувала свій день народження, а вже 15 червня – день народження сина. Свято у морській тематиці вона організувала в одному із заміських комплексів неподалік столиці, де зібрала родичів, а також близьких друзів та подруг-блогерок зі своїми дітьми.

Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширення Катя Павлік (Репяхова) (@repyahovakate)

Образи своєї родини блогерка продумала до дрібниць: син Михайло та її чоловік були в оригінальних сорочках-тільняшках з великим відкладним коміром – такі сорочки вважаються парадною формою моряків. А Катерина Репяхова одягла сукню міні блакитного відтінку, яку доповнила оригінальною зачіскою, макіяжем, аксесуарами та босоніжками на зручних підборах.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Гостей зустрічали барвиста фотозона із зображенням морських мешканців та величезною кількістю кульок, а також кенді бар із солодощами, оформленими у тематиці свята та з милим фото іменинника.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Ні дітям, ні дорослим не довелося нудьгувати на святі. Батьки розфарбовували футболки з морськими персонажами для своїх дітей, а маленьких гостей розважали аніматори в цікавих костюмах. Серед них – величезні акули із популярної дитячої пісеньки Baby shark, русалки, краби та інші морські жителі.

Також для малюків організували шоу з мильними бульбашками та іншими активностями.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Читайте також: Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото.

До речі, у молодшого сина Віктора Павлика затримка мови, і його дружина часто ділиться в Instagram своїми переживаннями із цього приводу, а також етапами корекційної роботи з дитиною. Двічі на тиждень Михайло займається нейрокорекцією з елементами сенсорної інтеграції, раз на тиждень відвідує заняття з педагогом-дефектологом, з п'яти місяців займається плаванням, і, за словами Катерини, вже має певні успіхи у цьому напрямі.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Нагадаємо, Катерина Репяхова – четверта дружина Віктора Павлика, яка молодша за артиста на 28 років. У шлюбі зі співаком дівчина народила сина Михайла в 2021 році, а одружилися закохані в 2020-му. Від першого шлюбу у виконавця є 37-річний син Олександр, а від другого – донька Христина. У третьому шлюбі з Ларисою Созаєвою у артиста народився син Павло. Він помер у 2020 році після двох років боротьби з онкологією.

Фото: instagram.com/repyahovakate

Цікаві новини для вас:

  1. Муки совісті: Костянтин Грубич зізнався, що має почуття провини через загибель доньки.
  2. ONUKA показала, як виросли її діти: затишні сімейні кадри з рідного Чернігова.
  3. Дружина 64-річного Сергія Тігіпка народила доньку: як назвали восьму дитину банкіра.

Новини партнерів

Читайте також

Як приготувати царське варення з порічок: вдалий рецепт для випічки

Відома українська фудблогерка Лілія Цвіт розповіла, як готує царське варення, для якого потрібні червона смородина, чорна смородина, малина і лимон

Як охолодити кімнату у спеку без кондиціонера: прості лайфхаки, доступні кожному

Як охолодити кімнату під час спеки, коли не працює кондиціонер і немає світла - розповідаємо прості лайфхаки

Минуле постукає в двері: три знаки Зодіаку у липні чекає повторення невивченого уроку

У липні 2024 року три знаки Зодіаку - Риби, Рак і Скорпіон - можуть отримати повернення минулих ситуацій, які доведеться вирішувати