Лайм

Марина Боржемська назвала причину трьох невдалих вагітностей під час шлюбу з Узелковим

Жінка озвучила відверті деталі

Колишня дружина В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська розповіла про три невдалі вагітності, які були у її житті. Зокрема, вона поділилася, що у період шлюбу з боксером у неї кілька разів ставалися викидні, і пізніше фахівці змогли назвати причину, чому так траплялося.

В інтерв'ю Славі Дьоміну жінка сказала, що їй тричі поспіль не вдавалося виносити дитину через неправильне генетичне співвідношення з В'ячеславом. Саме з цієї причини вагітності переривалися на різних термінах.

Читайте також: Вікторія Маремуха розповіла, чому погодилася на вільні стосунки з чоловіком-французом.

Марина БоржемськаФото: instagram.com/uzelkova.marina

Також колишня обраниця зіркового спортсмена розповіла, що всі випадки викиднів несли за собою різні емоції та відчуття. "Перший раз, коли ти втрачаєш і так чекаєш на дитину, це було дуже болісно. Другий раз я вже знала, що робити: більше говорити, пропрацьовувати. Моя друга вагітність була на великому терміні й третя так само. Я вже відчувала дитину, знала стать. Але я розуміла, що дитина нежива. Я відчувала. І це було дуже складно", - говорить 43-річна жінка.

За словами Боржемської, пережити складні ситуації допомогли розмови з найближчими. Вона розуміла, наскільки важливо проговорювати відчуття і думки, та навіть не соромитися казати про власне почуття провини.

"Це настільки складно, що ти думаєш, чому саме з тобою це відбувається. Мені було дуже складно обговорювати це з батьками чи з колишнім чоловіком. Я переживала більше за них, аніж за себе. Я намагалася себе зайняти чимось, щоб не думати про це, хоча думки завжди туди повертали. Інколи я плакала у батька на плечі, інколи – у Славіка, але я проговорювала, що я відчуваю в той момент, - пригадує ті часи жінка. - Я говорила, що я ображаюся на інших жінок, у яких все добре. Я говорила чесно і відверто. І я шукала шляхи вирішення питання – якісних лікарів. І всередині постійно був страх. І я себе докоряла себе за те, що я винна".

Читайте на тему: Найбільший біль: дружина Романа Сасанчина розповіла про пережитий викидень.

Боржемська з сином і донькою, яких народила у шлюбі з УзелковимФото: instagram.com/uzelkova.marina

На щастя, після невдалих вагітностей жінці все ж вдалося стати мамою: у 2009 вона народила сина Роберта, у 2012 - дочку Олівію. У шлюбі з В'ячеславом Узелковим Марина була більше 20 років. Про розлучення вони оголосили у 2021 році. Тоді Боржемська звинуватила чоловіка в аб'юзивних стосунках та небажанні допомагати їй у вихованні дітей. Узелков у відповідь спростував звинувачення екскоханої про себе.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші