Лайм

Приховував роками: після арешту Джастіна Тімберлейка ЗМІ повідомили про проблеми з алкоголем у співака

Співак поки ситуацію не коментував

У ніч на вівторок поліція Нью-Йорка заарештувала Джастіна Тімберлейка за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння та порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляв Page Six, співак не зупинився перед знаком "Стоп" і не дотримувався правила розташування транспортного засобу на дорозі у правій смузі. 43-річному виконавцю довелося решту ночі провести в дільниці. Вранці Джастіна відпустили без внесення застави, і тепер йому доведеться постати перед судом. Засідання призначене на 26 липня і, за даними видання, Тімберлейку не доведеться на ньому бути присутнім.

Читайте також: Не хотів бути батьком: Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

Фото: instagram.com/justintimberlake

Пізніше джерела Page Six повідомили, що Джастін Тімберлейк давно має проблеми з алкоголем, тому арешт у нетверезому стані нікого не здивував.

"Це не секрет. Усі знають, - стверджує інсайдер. - У нього реальна проблема з алкоголем, багато травки, але серйозна проблема з алкоголем, і він приховував і маскував її роками".

Втім, інше джерело стверджує, що співак якийсь час не пив до свого арешту. Він схуд, вів здоровий спосіб життя і готувався до свого світового турне Forget Tomorrow, який стартував у квітні.

Фото: instagram.com/justintimberlake

Видання пише, що проблеми з алкоголем у співака почалися у 2021 році. Тімберлейк нібито "сильно пив", коли газета New York Times випустила документальний фільм про його колишню Брітні Спірс. Артист намагався впоратися з хейтом, який він отримував від шанувальників співачки, котра заявила про погане ставлення до неї під час їхнього роману на початку нульових.

"Він був дуже стурбований своєю кар'єрою та акторською діяльністю. Люди дуже за нього переживали", - каже інсайдер.

Водночас інше джерело стверджує, що Джастін зараз у "чудовій формі", і шанувальники вже розкупили всі квитки на його тур.

Проте поки ані сам Тімберлейк, ані його представники ситуацію з арештом і чутки про проблеми з алкоголем не коментували.

Раніше зірка серіалу "Гра в кальмара" отримав вирок за сексуальні домагання: деталі скандалу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Лідер гурту "МЕРІ" пригадав Олегу Виннику форму російського офіцера

Лідер гурту "МЕРІ" Віктор Винник висловився про Олега Винника, який живе за кордоном під час війни

Вєрка Сердючка раптово скасувала виступ на фестивалі

Вєрка Сердючка не виступатиме на фестивалі ATLAS UNITED 2024 - команда Андрія Данилка назвала причину скасування виступу

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві