Лайм

Зірка "Сам удома" отримав вирок за домашнє насильство: яке покарання його чекає

Актор визнав себе винним

В американському штаті Оклахома завершився багаторічний судовий процес над актором Девіном Ретреєм, який виконав у серіалі "Сам удома" роль Базза, старшого брата Кевіна. Справа проти нього була відкрита у 2021 році після звинувачень колишньої дівчини у домашньому насильстві.

Як пише TMZ, на останньому судовому засіданні 47-річний зірка різдвяної комедії визнав себе винним за двома пунктами звинувачення та отримав вирок. Суд не дав знаменитості тюремного ув'язнення, а засудив до трьох років умовно.

Читайте також: Алеку Болдвіну висунули нові звинувачення у ненавмисному вбивстві операторки Галини Хатчінс.

Девін Ретрей Фото: Getty Images

Окрім випробувального терміну Ретрея зобов'язали пройти програму втручання для осіб, які вчинили насильство та обстеження щодо вживання наркотиків і алкоголю. Також Девін зобов'язаний покрити судові витрати і не мати жодних контактів із постраждалою.

В останньому судовому засіданні Девін Ретрей разом зі своїм адвокатом брав участь по відеозв'язку.

Справу щодо актора мали розглянути ще 22 січня, проте напередодні слухання зірка "Сам удома" потрапив в лікарню у "критичному стані". Причину екстреної госпіталізації його представники не уточнювали.

Кадр з фільму "Сам удома" Фото: 20 Century Studios

Нагадаємо, у грудні 2021 року колишня дівчина Ретрея заявила, що після сварки в барі, актор пішов за нею в готельний номер, де нібито сталося фізичне насильство та замах на вбивство. Вона стверджувала, що Девін ударив її по обличчю, прикрив рот рукою і спробував задушити. А під час нападу кричав: "Ось так ти й помреш".

Наступного дня Ретрея затримали, доставили до поліцейської дільниці, але незабаром випустили під заставу у розмірі 25 тисяч доларів. Вперше перед судом зірка фільму "Сам удома" постав у лютому 2022 року, де сказав, що не вважає себе винним.

Раніше український співак Wellboy розповів, як помирився зі своїм лейблом після судів та звинувачень у співпраці з росіянами.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також