Лайм

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Жінка добровільно покинула проект в одному з випусків

Вікторія Варлей - 39-річна акторка, яка була учасницею "Холостяка 12", а згодом перебралася жити до США, де вийшла заміж. Що відомо про життя знаменитої українки сьогодні - читайте далі в матеріалі theLime.

Читайте також: Продовжує вести соцмережі російською: де зараз Михайло Заливако з шоу "Холостяк".

Фото: instagram.com/viktoriavarley

Зірка, як вже згадувалося, була однією з учасниць "Холостяка-12", де головним героєм був Алекс Топольський. Вона покинула реаліті за власним бажанням у 9 випуску. Після закінчення зйомок Вікторія подалася до Америки, і там почала зустрічатися із американцем російського походження Петром Камболіним. Кілька місяців, поки жінка була на зйомках і не мала доступу до телефону, він писав їй повідомлення.

Вікторія Варлей із Алексом Топольським на проекті "Холостяк"Фото: instagram.com/viktoriavarley

Після недовгих зустрічань закохані вирішили побратися, оскільки обранець зробив Варлей пропозицію, і вона відповіла згодою. Святкування пара зіграла у Маямі, де нині і будує своє сімейне життя.

В минулому знаменитість ділилася, що хоч її чоловік за національністю є росіянином, проте все його дитинство пройшло тут, у США, а в Росії він не має нічого. Свого коханого вона назвала "класною людиною, яка з початку повномасштабної війни підтримує Україну".

Читайте на тему: Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук.

Фото: instagram.com/viktoriavarley

"Ми зустрілися з ним до війни. Він дуже класна людина, від початку підтримував Україну. Це не "руський руський". Це людина, яка виросла тут в Америці, приїхала сюди ще дитиною і тут навчалася в школі. Я ніколи не думала, що він рашист. У нього навіть немає російського паспорта, у нього нічого немає в Росії. Я ставлюся позитивно до засудження росіян. Я їх усіх ненавиджу, бажаю їм пережити все, що переживає кожен українець", - розповідала вона.

Акторка не приховує, що для неї важливим є матеріальний статус обранця. На її думку, можливість одягатися в брендових магазинах не менш важлива за почуття. Тим не менше, у своєму чоловікові вона цінує його головні якості, у числі яких доброта та спокій.

"У нього є якості, які я б собі хотіла. Він дуже спокійний, розважливий. Зберіг безпосередність і наївність до 48 років. Він настільки доброї душі людина, за все життя таких чоловіків не зустрічала, - говорила вона. - Він жодного разу не сказав поганого слова про колишню дружину. Для мене це дуже важливо".

Варлей зазначала також, що в Маямі їхня родина відноситься до середнього класу, оскільки її Петро поки не встиг стати доларовим мільйонером:

"Для нашого бюджету 10 тисяч доларів – це гроші. Він не доларовий мільйонер. Так, ми живемо у класному престижному будинку, у престижному дорогому районі. У нас дві машини, але у нас квартира невелика, стандартна. Нас не можна назвати супербагатими людьми. Для Майамі ми середній клас. Нині він не доларовий мільйонер".

Читайте на нашому сайті: Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії.

Фото: instagram.com/viktoriavarley

У квітні минулого року на той момент 38-річна жінка з'явилася на обкладинці глянцю Playboy Ukraine, поставши в сміливому образі. Вона позувала у відвертому вбранні, яке складалося з коротких білих шортів та червоної шапочки для плавання.

У числі захоплень акторки - йога та мода, тому нерідко для фотозйомок вона самостійно підбирає собі образи. Аутфіт із плавальною шапочкою для обкладинки Playboy - одна з її ідей.

На сайті видання також говорилося про те, що у Америці Варлей долучається до кастингів на Netflix, тому за як писали в джерелі, "в майбутньому ми зможемо побачити нашу неймовірну українку в американському серіалі".

Фото: instagram.com/viktoriavarley

На початку цього року Варлей вперше стала мамою, про що повідомила у соцмережах через кілька тижнів після пологів. Дівчинку вона назвала Мішель, і підписі до кадрів залишила зворушливі слова:

"01.01.2024. З'явилася на світ наша казкова дівчинка Мішель. Дякую тобі, що обрала нас своїми батьками. Я буду найкращою мамою для тебе".

Коментуючи тему вагітності у 39 років, Варлей говорила, що вона далася їй доволі легко:

"Вперше я серйозно задумалася над цим тільки під час повномасштабного вторгнення, і в мене виникла думка "невже я проживу все життя без дитини?!" - писала акторка. - Я завагітніла без будь-яких таблеток, гормонів, ноу-хау та дихання матки, я навіть до лікаря не зверталася, все сталося само собою, для всього свій час!".

Фото: instagram.com/viktoriavarley

Українка, за якою в Instagram стежать майже 130 тис підписників, ділиться у своєму блозі подробицями життя в іншій країні, буднями материнства та розкриває деякі секрети краси.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)