Лайм

До перемоги залишилося недовго, але ще будуть сльози і розпач: старець Ігнатій назвав, коли настане мир

Партнери подадуть руку допомоги Україні і закриють небо над нашими містами

Два літні місяці 2024 року – липень і серпень ще будуть важкими для України, наші міста будуть зазнавати атак ворога, а на фронті триватимуть пекельні бої. Але вже з вересня ситуація буде покращуватися – українські захисники отримають низку важливих перемог на фронті, а менше, ніж за рік, українці святкуватимуть повну перемогу над окупантами.

Про видіння, яким поділився старець Ігнатій, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник".

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

За словами віщуна, початок липня буде відзначений серйозними атаками на українські міста – можливі значні руйнування, але вже до кінця місяця партнери подадуть руку допомоги Україні і закриють небо над містами. Також липень стане найскладнішим місяцем для нашої енергетичної системи - атаки на інфраструктуру можуть призвести до значних перебоїв зі світлом і тривалих відключень.

У липні Київ зіткнеться з важкими випробуваннями, але завдяки нашим молитвам та Божій підтримці місто вистоїть. На початку місяця, на жаль, очікуються обстріли, які можуть спричинити значні руйнування, проте Господь збереже місто від найгіршого.

В Одесі липень також буде складним, але принесе позитивні зміни - у місті пройдуть важливі міжнародні зустрічі, які зміцнять партнерські зв'язки та сприятимуть відбудові інфраструктури.

"Але Господь не залишить нас без підтримки - ми знайдемо нові способи принести світло в наші домівки та на підприємства. В ці важкі часи ми повинні зосереджуватися на духовному розвитку та підтримці один одного: молитви допоможуть нам зберегти спокій та ясність розуму, ми повинні вірити, що Господь не залишить нас у біді і завжди буде поруч", - каже Ігнатій.

Як віщує старець, поступове покращення в Україні почнеться з серпня.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Вже до вересня ситуація почне покращуватися - наші воїни завдадуть нищівних ударів по ключових об'єктах та базах ворога. Господь дасть силу нашим захисникам і ми побачимо поступове звільнення наших територій, а постачання світла буде стабілізовано. Ми знайдемо нові рішення, щоб забезпечити наші міста світлом вже у серпні", - розкрив деталі видіння мудрий старець.

За словами старця Ігнатія, у вересні очікується стабілізація ситуації - наші воїни продовжать завдавати удари по ворогу, звільняючи наші землі, а енергетична система буде поступово відновлюватися, також ми побачимо зниження інтенсивності атак ворога з повітря. Ми маємо вірити, що Господь вже приготував для нас перемогу і невдовзі настане мир.

"Ми пройдемо через випробування - в кінцевому результаті Україна переможе, а вороги будуть покарані Божим судом.Наш народ відновиться і ми побачимо нове світле майбутнє для нашої країни. Ворог буде намагатися знищити нашу оборону, але в них це не вдасться, бо наша віра, наші молитви і наша єдність приведуть нас до перемоги", - каже віщун.

Розповів також старець Ігнатій і про той день, коли українці зможуть нарешті сказати, що війна закінчилася.

"Менше, ніж за рік після цих випробувань настане довгоочікуваний мир. Ми побачимо, як наша країна почне відновлюватися після всіх випробувань, які ми пережили. Наші міста та села будуть відбудовані з новою силою та натхненням, Господь винагородить нашу віру і нашу працю, ми побачимо, як наші діти повернуться до своїх шкіл, як вулиці знову наповняться радісними голосами та сміхом. Наша економіка почне відроджуватися, забезпечуючи робочі місця та стабільність для кожної родини. Наші герої, які захищали нашу землю, будуть вшановуватися з належною повагою - вони стануть символами незламності та мужності для наступних поколінь.Ветерани отримають всю необхідну допомогу та підтримку, щоб повернутися до мирного життя. Ми побачимо зростання духовності та єдності серед нашого народу - церкви та храми будуть наповнені вірянами, які молитимуться за мир та процвітання нашої країни", - навіщував старець.

Цікаві новини для вас:

  1. Демон лютуватиме, однак визнає поразку: старець Геронтій отримав видіння про кінець війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля