Лайм

Просто його очікую: кохана "Да Вінчі" розповіла про життя після його загибелі

Дівчина загиблого героя поділилася своїм болем

У березні минулого року в боях під Бахмутом загинув 27-річний комбат Дмитро Коцюбайло, відомий під позивним "Да Вінчі". У нього залишилася кохана дівчина Аліна Михайлова - військовослужбовиця, керівниця медичної служби "Ульф" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі". Наречена загиблого бійця знайшла в собі сили продовжити місію коханого, але прийняти факт смерті найближчої людини їй дуже важко.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній Аліна розповіла, що понад рік живе у своєму світі, де Дмитро просто виїхав і незабаром повернеться. "Я не живу у світі, де немає Діми. У мене інший світ. Я живу у світі, де він поїхав. Я просто його очікую, і мені з цим добре, і мені з цим класно", - зізналася вона.

Читайте також: Ховала, як рідного сина: Ада Роговцева розповіла, як прощалася з героєм України "Да Вінчі".

Фото: instagram.com/alishamisha

Дівчина не любить, коли до її коханого застосовують слово "загинув", тому перші роковини смерті "Да Вінчі" стали для неї найважчим періодом після загибелі героя.

"Тебе все тиснуть інформацією, яку ти не хочеш чути. Тиснуть тим, що ось він... ось це слово "загинув", я ненавиджу, коли його до нього застосовують. І ти маєш і зобов'язан бути на всіх цих офіційних заходах, де всі такі сумні, а ти думаєш так: "Я живу у світі, де в принципі все не ок, але де ми чекаємо. І ці люди зараз намагаються мою теорію збити, тим, що чекати нема чого". І коли мене запитують, як я тримаюся, я тримаюся тільки завдяки тому, що в мене є ось ця дорога, якою я йду, і в кінці я чогось дочекаюся. Зустрічі з Дімою. Вона для мене візуалізована. Мені з цим ок", - поділилася дівчина загиблого героя.

Фото: instagram.com/alishamisha

Аліна додала, що вдома не змогла прибрати речі коханого, все залишилося на своїх місцях.

"У мене вдома все як і було. Діма має свою поличку, я її не чіпаю. Там лежать його речі, ніби він завтра прийде і забере рюкзак на ротацію або одягне домашні штани свої", - сказала вона.

Раніше Аліна Михайлова відреагувала на скандальний "жарт" про вдів гумористки Вікторії Таран.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також