Лайм

"Щасливі жінки з грошима": гумористка Вікторія Таран видала скандальний "жарт" про вдів

Такий "гумор" образив дружин загиблих захисників України

Не встиг відгриміти скандал із номером "Вечірнього кварталу" про переселенку зі Скадовська, як ще один образливий жарт обурив соцмережі. Цього разу дісталося гумористці Вікторії Таран, яка виступає у жанрі стендапу. На YouTube-сторінці "Столичного стендапу" з'явився фрагмент шоу "Алкоміки", де вона озвучила "жарт" про вдів.

"Знаєш, як називають щасливих жінок із грошима? Вдови", - сказала Таран своїй співрозмовниці під звуки сміху та оплесків.

Читайте також: Через моральні аспекти: у Києві скасували спектакль Ірини Гатун, яка зіграла переселенку зі Скадовська.

Обурливе висловлювання миттєво отримало реакцію користувачів мережі. Військовослужбовиця Аліна Михайлов, яка фактично є вдовою загиблого Героя України Дмитра "Да Вінчі" Коцюбайла, не стала підбирати слів у бік "гумористки".

"Ви і ваші тьолки - бруд і гниль, яка повинна отримати абсолютний кенселінг в суспільстві, а ще до цього - розбиті е******і. Зі своїми вибаченнями ви можете взятися за руки і піти на ***. А тисячам українських вдів, осиротілих дітей та матерів ви сьогодні плюнули в обличчя", - написала Михайлова в Instagram.

Реакція Аліни Михайлової Фото: https://www.instagram.com/alishamisha/

Після такої реакції відео з "жартом" про вдів видалили зі сторінки "Столичного стендапу". Коміки поспішили запевнити, що Вікторія Таран не є їхньою резиденткою, шоу "Алкоміки" не виходить на їхній сторінці, а самі вони не пов'язували жарт із дружинами загиблих військовослужбовців.

Читайте також: Юрій Великий із "Кварталу 95" виправдався за скандальний номер про переселенку зі Скадовська.

Влад Бивалін, відповідальний за шоу "Алкоміки", вибачився перед вдовами і заявив, що "жарт" не мав потрапити в інтернет. "Я недодивився, тому що сприймав цей жарт у бік жінок, які шукають собі "папіків", який контекст спочатку вкладався", - виправдався він.

Вибачитись за сказане вирішила і сама Вікторія Таран.

"Я точно не хотіла насміхатися з жінок, які втратили своїх чоловіків. Жарт не торкався жінок, у яких чоловіки-воїни. Дівчата, я дуже прошу вибачення перед вами. Жарт був невдалий і в реаліях війни його не можна було публікувати. Тому що він зачіпає почуття кожної з вас. Далі відповідальніше ставитимуся до матеріалу, який пишу", - заявила комікесса.

Відповідальний за шоу Влад Бивалін та гумористка Вікторія Таран вибачилися за "жарт" про вдів. Фото: https://www.instagram.com/ss.clu/

Раніше "Дизель шоу" розкритикували за жарти про українців, які живуть в окупації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці