Лайм

Дозволяла собі плакати: Олена Зеленська зізналася, що була близька до психологічного вигорання

Перша леді боролася з тими ж тривогами, які відомі звичайним українцям

Олена Зеленська дала інтерв'ю британській газеті The Telegraph, де детально розповіла про четвертий Саміт перших леді та джентльменів, який відбудеться цього року. Також перша леді України поділилася, як повномасштабна війна вплинула на її емоційний стан.

Дружина Володимира Зеленського зізналася, що попри свій зовнішній спокій та мужнє обличчя, вона кілька разів була близька до психологічного вигорання.

Читайте також: Тиск завжди присутній: Олена Зеленська поділилася, як війна змінила плани її дітей.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Бують моменти, коли я відчуваю, що близька до психологічного вигорання і розумію, що мені потрібен відпочинок. Я намагаюся ефективно використати момент, тому що іноді, коли ми думаємо, що відпочили, ми цього не зробили", - сказала перша леді.

Стримана на публіці Олена Зеленська вдома дозволяла собі бути вразливою, але щоби не бачили діти.

"Це були найжахливіші моменти, і добре, що це сталося вночі, тому що ніхто з моїх дітей цього не бачив, тому що я завжди маю бути для них джерелом довіри. Діти завжди дивляться на своїх батьків і мають знати, що все буде добре", - вважає вона.

Читайте також: Це означало б, що найгірше позаду: Олена Зеленська поділилася особистою мрією про свого чоловіка.

"Кілька разів я дозволяла собі плакати, коли це було нестерпно сумно, але це було те, що я робила свідомо, тому що я знала, що мені потрібно пірнути глибоко на дно, щоб знайти в собі сили відштовхнутися, і тоді я зможу знову плавати. Ви повинні дати собі можливість виплакатися", - додала Зеленська.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

За майже три роки великої війни та життя окремо від чоловіка перша леді знайшла способи, які допомагають їй зберегти "психічну рівновагу".

За словами Олени Зеленської, вона намагається не читати новини перед сном і не переглядати телеграм-канали, які розповідають про жорстокість росіян. Заспокоює першу леді фізична робота, одне з таких занять – прибирання.

"Це рецепт заспокоєння для багатьох жінок, яких я знаю, - "якщо ви не знаєте, що робити, просто підіть і помийте голову", - сказала вона, посміхаючись. - Поки ви щось робите, ви не сидите склавши руки і не боїтеся, ви робите щось корисне в цей момент".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Олена Зеленська розповіла про зйомку для Vogue, яка викликала скандал і запустила флешмоб.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля