Лайм

Це означало б, що найгірше позаду: Олена Зеленська поділилася особистою мрією про свого чоловіка

Перша леді стала героїнею журналу OnaPlus

Олена Зеленська, яка раніше розповіла про разючі зміни у характері чоловіка, поділилася мрією про свою кохану людину, яка пов'язана з перемогою України.

В інтерв'ю словенському журналу OnaPlus перша леді зізналася, що найбільше хоче побачити на обличчі Володимира Зеленського усмішку "довоєнної епохи", яка б для неї означала закінчення війни.

Читайте також: Мені потрібен чоловік, а не історична особа: Олена Зеленська розповіла, як живе їхня родина.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Я мрію побачити безтурботну усмішку довоєнної епохи на обличчі свого чоловіка. Це означало б, що найгірше позаду, що ми досягли успіху. Попереду ще багато роботи, але смерть і розруха нарешті закінчиться", - поділилися дружина президента України.

І додала, що мріє про це, аби бути з сім'єю не лише тоді, коли вона має час або можливість, а тоді, коли захоче. А також, щоби вільно бачитись зі своїми друзями.

Читайте також: Немає доступу: Олена Кравець зізналася, що не спілкується з сім'єю своїх кумів Зеленських.

Фото: onaplus.delo.si

Відповідаючи на запитання, чому війна, розв'язана Росією, - тривожний дзвінок для всієї Європи та світу, перша леді зауважила:

"Тут одразу кілька вимірів. Прагматичний: бо на Україні диктатор не спиниться. І найкраще це знає Східна Європа, яка вже була поневолена Російською та радянською імперією. Етичний: що це буде за світ, якщо замість цивілізованих відносин запанує сила танків, ракет і ядерних погроз? Чи матимуть ще сенс якісь кордони й незалежні уряди? Невже хтось отримає карт-бланш на напади, відбирання територій, поневолення людей, викрадення дітей? І саме тому світу потрібна зараз перемога України. Щоб ніколи і ніде знову це не повторилося".

Фото: president.gov.ua

Окрім інтерв'ю, у журналі опубліковані фото першої леді України, одне з них прикрасило обкладинку свіжого випуску. Олена Зеленська постала перед камерою фотографа Антона Кулаковського у вишуканій чорній сукні прямого силуету з акцентним ременем. Образ доповнила брошка із символічними для нашої країни колосками.

Дружина президента України зробила елегантну укладку та легкий макіяж з акцентом на губи. З аксесуарів, окрім брошки, Зеленська обрала акуратні сережки з жовтого металу.

Фото: president.gov.ua

Раніше Олена Зеленська розповіла про свої методи боротьби зі страхом та тривогою.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області

Путіністка Сніжана Єгорова розкритикувала доньку Стасю Ровінську за її проукраїнську позицію

Сніжана Єгорова прокоментувала проукраїнську позицію своєї доньки Стасі Ровінської - ведуча заявила, що та не знає життя