Лайм

Сестра Софії Ротару відповіла, чи спілкується зі співачкою, яка мовчить про війну

Ауріка розповіла про свою сестру

Ауріка Ротару, яка раніше розповідала, де знаходиться Софія Ротару під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну, відповіла, чи продовжує підтримувати стосунки зі своєю знаменитою сестрою.

В інтерв'ю Аліні Доротюк співачка зізналася, що спілкується з народною артисткою і запевнила, що з нею все добре. Коментувати мовчання Софії Ротару про війну та скандали, пов'язані з її сім'єю, Ауріка відмовилася.

Читайте також: Половина їхньої суті - це Росія: Алан Бадоєв висловився про Софію Ротару, яка мовчить про війну.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

"Так, ми підтримуємо [стосунки]. Єдине, що я можу сказати, що вона здорова і в неї все добре. Більше нічого коментувати не буду", - сказала Ауріка Ротару.

Також артистка не стала коментувати чутки, що Софія Ротару виїхала за кордон на початку повномасштабної війни. У жовтні 2023 року Ауріка розповідала, що її сестра разом із сином знаходиться в Україні, проте наразі свої слова не підтвердила.

"Соня - під Києвом, у своєму будинку, як завжди. Син Руслан - з нею. Так було і раніше - вони живуть там усі разом, як у минулі роки", - говорила сестра Ротару близько року тому.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Ситуацію із сином та онуком Софії Ротару, які у березні 2022 року були затримані при спробі перетнути кордон України, обговорювати не стала, але висловила свою думку щодо чоловіків, які у різний спосіб намагаються виїхати за кордон.

Читайте також: Вийшло не з першого разу: ЗМІ розкрили, як онук Софії Ротару виїхав за кордон під час війни.

"Тут можна двояко до цього ставитись, тому що з одного боку я розумію, що ніхто не хоче вмирати. Взагалі молоді хлопці, які не знають, що таке війна, вони ніколи не стріляли, ніколи не тримали зброю в руках. Вони налякані і, звісно, вони хочуть втекти з України. Я вважаю, що в Збройні Сили мають йти люди, які мають досвід у військовій справі. Або мають йти ті, хто хоче захищати нашу країну, - вважає Ауріка Ротару. – Я не можу засуджувати. Мені їх і шкода, і я розумію, що вони не хочуть вмирати".

Нагадаємо, до початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Софія Ротару виступала в країні-агресорі, а у 2017 році співала на дні народження глави Чечні Рамзана Кадирова. У 2021 році народна артистка отримала нагороду від Володимира Зеленського "Національна легенда України".

Після 24 лютого 2022 року Ротару, яка має велику аудиторію шанувальників, написала лише один допис про війну, і зрідка реагує в Instagram Stories на воєнні злочини росіян в Україні. Усі "історії" співачка залишає без підпису, лише супроводжує емодзі розбитого серця.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Раніше концертний директор Ротару прокоментував її мовчання про війну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також